• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 23 °C

Kınık Hasat Festivali’nde Yıldızlar Geçidi

Kınık Hasat Festivali’nde Yıldızlar Geçidi
9-13 Eylül‘de Kınık Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen; KÖFN, İrem Derici, Haluk Levent, Sevcan Orhan ve Hakan Altun gibi ünlü sanatçıların ağırlandığı ve Kınıklılarla buluşturulduğu Hasat Festivali’ne, 5 gün boyunca çevre il ve ilçelerden vatandaşlarla

9-13 Eylül‘de Kınık Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen; KÖFN, İrem Derici, Haluk Levent, Sevcan Orhan ve Hakan Altun gibi ünlü sanatçıların ağırlandığı ve Kınıklılarla buluşturulduğu Hasat Festivali’ne, 5 gün boyunca çevre il ve ilçelerden vatandaşlarla birlikte neredeyse 70 bin kişi katılım sağladı.

Ayrıca İzmir Kınık’ın kurtuluşunun 101. yıldönümü kutlamaları ve 7’ncisi düzenlenen Hasat Festivali’nin kapanış gününde son Başbakan Binali Yıldırım da Kınıklılarla bir araya gelerek Kınık Öğretmenevi ve Halk Eğitim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Kınık Hasat Festivali’nde Yıldızlar Geçidi
Son Başbakan ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın da katılım sağladığı festivale; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Ak Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Soner Erkan Yıldız, belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, STK, daire amirleri ve Kınıklı vatandaşlar da katılım sağladı.

Kınık Belediyesi bu yıl düzenlenen 7. Hasat Festivali’nde hem sanat ve siyaset camiasından yıldızlar geçidine ev sahipliği yaptı hem de Türkiye’nin dört bir yanından Kınık’a gelen esnafları büyük bir özenle ağırladı.  

Başkan Doğruer: “Biz Büyük Bir Aileyiz”
Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer festivalin coşkusuna ve huzuruna değinerek “Kınıklı vatandaşlarımız için gerçekleştirmiş olduğumuz festivale katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Biz bu yıl Kınık’ta büyük bir aile olarak hep birlikte güldük eğlendik, nice festivalleri de binlerce kişilik büyük bir aile olarak geçirmemizi diliyorum. Sağ olun varolun” dedi. 

kinik-festival-03.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894