• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 28 °C

Kıyı Koruma Öğrencileri

Kıyı Koruma Öğrencileri
Dikili Çok Programlı Lisesinin 11/E sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Coşkun Soydemir liderliğinde “Dikili’nin Kıyılarını Temiz Tutma” projelerine Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün katkılarıyla birlikte başladı.

KIYI KORUMA ÖĞRENCİLERİ

Dikili Çok Programlı Lisesinin 11/E sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Coşkun Soydemir liderliğinde “Dikili"nin Kıyılarını Temiz Tutma” projelerine Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün katkılarıyla birlikte başladı.

11 Mart Salı günü Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven"i ziyaret eden ekip Özgüven"den tam destek alarak işbaşı yaptı. Özgüven, “Gençlerimizin çevreye duyarlılığı bizleri çok mutlu ediyor. Dikili Çok Programlı Lisesi 11/E sınıfı öğrencilerinin kıyılarımızı temiz tutma ile ilgili projesini çok önemsiyorum. Bu girişimlerinden dolayı öğretmenleri Coşkun Soydemir ve öğrencilerini kutluyorum. Bu konuda her türlü desteğe hazırım” dedi.

Dikili Çok Programlı Lisesi öğretmeni Coşkun Soydemir, “Öğrencilerimle birlikte kıyılarımızın temizliği ile ilgili bir proje başlattık. Kıyılarımızın temiz kalmasını Dikili için çok önemli buluyoruz. Bu etkinliğimizle Dikili Turizmine de katkıda bulunacağımızı düşünüyoruz. Desteklerinden dolayı öğrencilerim adına Belediye Başkanımız Osman Özgüven"e ve Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz” dedi.

Kıyı Koruma öğrencileri “Dikili"nin Kıyılarını Temiz Tutma” Projelerine yakamoz sahilinden başladılar. Öğrenciler ilk kerede tırmıklarla 30 torba çöp topladılar.

 

DİKİLİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894