• BIST 10173.42
  • Altın 2440.899
  • Dolar 32.27
  • Euro 34.9283
  • İzmir 23 °C

Kula Belediyesi Bir İlke İmza Atıyor

Kula Belediyesi Bir İlke İmza Atıyor
Kula Belediyesi hayata geçirdiği sosyal projelere bir yenisini daha ekliyor. Kula'da ilk kez bir okula halı saha yapılıyor.

KULA BELEDİYESİ BİR İLKE İMZA ATIYOR

 

Kula Belediyesi hayata geçirdiği sosyal projelere bir yenisini daha ekliyor. Kula'da ilk kez bir okula halı saha yapılıyor. Kula Belediyesi, Kula Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine öğrencilerin istifade etmesi maksadıyla halı saha inşaatını başlattı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Kula'nın geleceğini yön verecek olan gençlerimize yatırım yapmaya devam etmeliyiz doktrini çerçevesinde başlattığı projelerden birisi olan halı saha inşaatının temelleri atıldı. Bu yaz tamamlanması planlanan ve 2016-2017 eğitim öğretim yılında hizmet vermesi amaçlanan halı saha Kula'da bir liseye yapılan ilk halı saha olma özelliğini taşıyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasında; Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi yurdu ev ana binasıyla ciddi bir kompleks haline gelmiştir.  Gerek yurtta kalan gerekse okulda okuyan öğrencilerimizin sporla ilgilenmeleri, kötü alışkanlıklara meyil vermemeleri ve boş zamanlarını en iyi biçimde değerlendirmeleri amacıyla okul bahçesine halı saha inşaatımızı başlattık dedi.

"GENÇLERİMİZE YAPILAN HER YATIRIMIN ARKASINDAYIZ"

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasında; "Kula'da ciddi bir eksiklik olan ve gençlerimizin özgürce sportif faaliyetlerini yapabilecekleri alanların oluşturulması amacıyla başladığımız çalışmalara bir yenisini eklemenin mutluluğu içerisindeyiz. Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde inşasına başladığımız halı saha ile öğrencilerimizin kaliteli spor alanlarına kavuşmasını amaçlıyoruz. Bu tür sosyal projeler ile Kula'nın eksikliklerinin tamamlanarak, gençlerimizin kötü alışkanlıklar ve davranışlardan uzak kalmasını, boş zamanlarında ise rekreatif faaliyetlerde bulunmasını hedefliyoruz. İlerleyen zamanlarda bu tür sosyal tesislerin inşasına devam edecek ve Kula'nın gururu gençlerimizi spor ile buluşturacağız. Yapılan hizmetin hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894