• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 18 °C

Medya Dünyasından Haberler

Medya Dünyasından Haberler
Medya Dünyasındaki transferler, görev değişiklikleri ve son dakika haberleri... Habertürk ve Türkiye Gazetesi’nden şok ayrılık. ATV’den TRT’ye transfer. NTV Ana Haber’in yeni sunucusu belli oldu…

MEDYA DÜNYASINDAN HABERLER

Medya Dünyasındaki transferler, görev değişiklikleri ve son dakika haberleri... Habertürk ve Türkiye Gazetesi’nden şok ayrılık. ATV’den TRT’ye transfer. NTV Ana Haber’in yeni sunucusu belli oldu…

Medya Takip Merkezi resmi internet sitesinde yayınlanan Medya Bilgi Servisi bülteninde Medya Dünyasından bazı haberlere yer verildi. İşte Medya Dünyasından son haberler:


YAZILI BASINDA GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ

Gazeteci Güngör Karakuş, görev yaptığı Habertürk gazetesinden ayrılma kararı aldı.

Doğan Haber Ajansı'nda görev yapan ekonomi editörü Yahya Koçoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye muhabiri Ezgi Çapa kurumla yollarını ayırma karar aldı.

Türkiye Gazetesi köşe yazarı Nuri Elibol, bir veda yazısı yazarak 17 yıldır çalıştığı kurumla yollarını ayırdığını duyurdu.


GÖRSEL BASINDA GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ

TRT 1’de Ana Haber bültenlerini sunan Erhan Çelik, kanalla yollarını ayırma kararı aldı.

ATV'nin programlar yönetmenliğini yürüten Alperen Tomakin, kanalla yollarını ayırma kararı aldı. Tomakin'in yeni adresi ise Pelin Çift'in TRT ekranlarında sunduğu Gündem Ötesi programı oldu.

CNN Türk muhabiri Ezgi Cankurtaran, kanalla yollarını ayırma kararı aldı.

NTV Gece Bülteni'nin sunucusu Buket Aydın, görevini Simge Fıstıkoğlu'na devretti. Aydın ise hafta içi her gün 20.00'de NTV Ana Haber Bülteni ile izleyici karşısına çıkacak.


MEDYA DÜNYASINDAN DİĞER HABERLER

TV8'in izlenen programı O Ses Türkiye, 7 Ekim Cumartesi günü yeni sezon hayatına başladı.

Hande Fırat'ın sunacağı yeni program "Gece Görüşü", 5 Ekim Perşembe günü CNN Türk ekranlarında yayın hayatına başladı.

Medya Takip Merkezi, araştırma ve geliştirme faaliyetlerini Ar-Ge Merkezi ile tek çatı altında topladı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından da onaylanan yeni yapı, Türkiye’nin medya takip alanındaki ilk resmi Ar-Ge Merkezi oldu.

Youtube'da yayınlanan "Sıfır Bir- Bir Zamanlar Adana'da" internet dizisi, 3. sezondan itibaren BluTV'de yayınlanacak.

Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın paylaştığı FOX TV'nin izlenen dizisi No:309, 65. bölümüyle final yapmaya karar verdi.

Türk Gazeteci Engin Baş, Suriyeli bir ailenin Almanya yolculuğunu anlattığı "Steps Into High Calm" belgeseliyle, Emmy ödülü kazandı.

Sunuculuğunu Pelin Çift'in yapacağı yeni gündüz kuşağı programı "Hakkını Helal Et", yakında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Adem Kılıççı, Bilgehan Demir ve Dilara Gönder'in sunacağı yeni program "Boxun Yıldızları", yakında TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

2016 yılı Basın Ödülleri ve Hasan Özkay Fotoğraf Yarışması'nda İhlas Haber Ajansı muhabiri Âdem Akalan, "Ölümün Kıyısından Polis Kurtardı" başlıklı haber görüntüsüyle Yılın En İyi Televizyon Ödülüne layık görüldü.

Mersin’in Erdemli Belediyesi tarafından 3.’sü düzenlenen Kızkalesi Medya Günleri ödül töreninde Kırşehirli gazeteci Semra Yılmaz, "Onur Ödülü" aldı.

Yayınlarını İstanbul Seyrantepe'deki merkez binasından sürdüren Bengütürk TV, merkez stüdyolarını Başkent Ankara’ya taşıma kararı aldı.

Başrollerinde Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Uraz Kaygılaroğlu ve Vildan Atasever'in rol alacağı yeni dizi "Klavye Delikanlıları", 3 Ekim Salı günü Show TV ekranlarında yayın hayatına başladı.

Erdemli Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği 'Medya Günleri' etkinliğinde 'Yılın en iyi yerel haber ajansı muhabiri' ödülüne Kayseri DHA muhabiri Yasin Dalkılıç layık görüldü./EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894