• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 16 °C

Menemen'de Bu Kış Kimse Üşümeyecek

Menemen'de Bu Kış Kimse Üşümeyecek
Menemen'de birlik ve beraberlik ruhu, bu kez kış soğuklarını sıcağa çevirmeye hazırlanıyor. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, sosyal yardımlar kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik 100 bin çuval kömür dağıtımı başladı.

Menemen'de birlik ve beraberlik ruhu, bu kez kış soğuklarını sıcağa çevirmeye hazırlanıyor. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, sosyal yardımlar kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik 100 bin çuval kömür dağıtımı başladı. Başkan Pehlivan, "Aşevimizin kapasitesini, kimse aç kalmayacak diyerek arttırdık. Şimdi de Menemen'de kimse üşümeyecek diyerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kömür dağıtıyoruz" dedi. 
Menemen Belediyesi ilçedeki sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı sürdürüyor. Menemen Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen kömür yardımı kapsamında ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin kış boyunca yakacak ihtiyacının karşılanması adına 100 bin çuval dağıtımına başladı. 

"HEMŞEHRİMİZ ÜŞÜMESİN"
Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte belediye olarak dar gelirli vatandaşlara kömür yardımına süratle başladıklarını söyleyen Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, "Menemen'imizde iki konuya çok önem veriyoruz. Biri eser belediyeciliği, diğeri de hizmet belediyeciliği. Eser belediyeciliğiyle ilçemizin imar ve istikbali için mücadele ederken, hizmet belediyeciliğiyle de her gelir grubundan hemşehrimizin ihtiyaçlarına yanıt vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda hiçbir Menemenli hemşehrimizin yatağa aç girmemesi için aşevimizin kapasitesini arttırdık ve her gün binlerce kişilik yemek dağıtımı yapıyoruz. Ayni ve nakdî olarak birçok ihtiyaca cevap vermeye çalışıyoruz. Evde bakım hizmetlerinden, sünnet şölenine kadar vatandaşımızın her anında yanında olmak için gayret gösteriyoruz. Tüm bunlarla birlikte hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte hiçbir yaşlımızın, hiçbir evladımızın, hiçbir ihtiyaç sahibi vatandaşımızın üşümesini istemiyoruz. Bu kapsamda 100 bin çuval kömür dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Çünkü biliyoruz ki mesele, soğuk kış aylarında da birlikte olmak. Biliyoruz ki en temel mesele gönülleri ısıtmak" diye konuştu.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Menemen Belediyesi'nin kömür dağıtımından veri bankasında yer alan ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra başvuruda bulunan vatandaşlar da yararlanabiliyor. Kömür yardımı için başvuru adresleri Menemen Belediyesi Ek Hizmet Binası içinde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Gölpark içinde bulunan Aile Danışma Merkezi olacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894