• BIST 10276.88
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İzmir 12 °C

Minik Fırçalardan Renkli Hayaller

Minik Fırçalardan Renkli Hayaller
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / Foça Bedia Midilli İlkokulu Öğrencileri Elif Sude Adıvar ve Elif Arı, Foça Belediy
MİNİK FIRÇALARDAN RENKLİ HAYALLER
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri
Foça Bedia Midilli İlkokulu Öğrencileri Elif Sude Adıvar ve Elif Arı, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde resim sergisi açtı. 
 
Minik Fırçalardan Renkli Hayallerim ismini verdikleri resim sergisi açılışını Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, küçük ressamlarla birlikte yaptı. 
 
14-16 Nisan tarihleri arasında gezilebilecek sergi açılışı yoğun ilgiye neden olurken, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, minik ressamları kutladı. 
Başkan Demirağ, “Resimlerinde sessiz şiirler yazan Elif Sude Adıvar ve resimlerinde duygu ve düşüncelerini mükemmel olarak dışa vuran Elif Arı’yı bu çalışmalarından dolayı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
 
Sarısız ve turuncusuz mavi yoktur diyen 2006 doğumlu Foça Bedia Midilli İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Elif Sude Adıvar ve Elif Arı, resim yapmayı çok sevdiklerini belirterek, sanatla uğraşmaktan vazgeçmeyeceklerini de belirttiler. 
 
Minik Fırçalardan Renkli Hayaller isimli resim sergisi, 14-16 Nisan tarihleri arasında Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde ziyarete açık olacak.  / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894