• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 26 °C

Muazzez Ersoy Çandarlı’da

Muazzez Ersoy Çandarlı’da
Çarşı İskele Meydanı saat 17.30’da başlayan illüzyon tiyatrosu tüm izleyicileri coşturdu. İskele Meydanında saat: 19.00’da Halk Oyunları Gösterilerine geçildi. Sırasıyla Yenişakran Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Bursa Nilüfer Belediyesi Halk

ÇANDARLI 80. YIL STADYUMUNU DOLDURAN BİNLERCE İNSAN “MUAZZEZ ERSOY"UN NOSTALJİ KONSERİ”YLE  UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI..


Yeni Vizyon Gazetesi / İzmir"in Dikili İlçesine bağlı Çandarlı beldesinde devam eden Uluslararası Çandarlı 11. Kale İçi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Muazzez Ersoy, festivalin son gününde Çandarlılı müzikseverlere unutulmaz bir konser verdi.
Festivalin son günü 29 Temmuz 2007 Pazar günü saat 10.00"da Çarşı İskele Meydanında Kova ile su taşıma, Köprü kurma, Halat çekme, Dev Jenga Kırkayak, Bardakla su taşıma, Deniz Parkur Yarışması ve Dev Twisterli Plaj Turnuvaları ile başladı.
Çarşı İskele Meydanı saat 17.30"da başlayan illüzyon tiyatrosu tüm izleyicileri coşturdu. İskele Meydanında saat: 19.00"da Halk Oyunları Gösterilerine geçildi. Sırasıyla Yenişakran Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Bursa Nilüfer Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Bursa Rumeliler Derneği Halk Dansları Derneği, Adıyaman Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Bulgaristan Halk Oyunları Topluluğu, Makedonya Halk Oyunları Topluluğunun gösterileriyle İskele Meydanı etkinlikleri son buldu. Festival boyunca gösterilerde bulunan halk oyunları topluluklarına Çandarlı Belediye Başkanı Hasan Aksoy"un “Amazon Kadın Savaşçısı” heykeli hediye etti.
Uluslararası Çandarlı 11.Kale İçi Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri içerisinde bu yıl 3. sü düzenlenen Orhan Hassoy Minikler Futbol Turnuvası final karşılaşmasında Çandarlı Belediye Spor - Kınık Spor"u 7-5"lik skorla geçti ve şampiyon oldu. Dereceye giren takımlara konser öncesinde ödülleri Çandarlı Belediye Başkanı Hasan Aksoy tarafından verildi.
Uluslararası Çandarlı 11. Kale İçi Kültür ve Sanat Festivali"nin akşam programı ise saat 21.30"da İsmail Özkan konseri ile başladı.

MUAZZEZ ERSOY ÇANDARLI"YI SALLADI
Festivali"nde beldenin dün akşamki son konuğu Türk Sanat Müziği"nin sevilen sesi Muazzez Ersoy"du. İki saat boyunca Muhteşem bir konser veren Ersoy, “acelem yok sabaha kadar buradayım. Gördüğüm kadarıyla sizinde aceleniz yok, Şarkılarımızı hep beraber söyleyeceğiz” dedi.
İki yıl aradan sonra yepyeni bir albümle müzik dünyasına geri dönen Muazzez Ersoy, son albümü “Nankör"den söylediği şarkıların yanı sıra Çandarlı"lara bir nostalji gecesi de yaşatarak büyük alkış aldı. Gözlerime Bakta Söyle,  Kim Arar, Nankör, Haberin var mı? Şarkılarını stadyumu dolduran “beş bin otuz iki” kişi ile birlikte söyleyen Ersoy, nostaljik şarkılarını için seslendirirken, sempatik tavırlarıyla da izleyenleri büyüledi.
Ersoy"un “sevemedim Karagözlüm” şarkısını seslendirdiği anda adeta yer yerinden oynadı. Dansı ve sahne performansıyla da sevenlerini coşturan Ersoy, hüzünlü parçalarla da sevenlerini duygulandırdı. Gösterilen sevgi ve ilgi karşısında kendisi de duygulandı. Muazzez Ersoy, birbirinden güzel şarkılarıyla Çandarlı"lara unutulmaz bir gece yaşattı.  Geceye yoğun katılımdan dolayı stadyumun araç park bölümü ve çevresinde araç trafiği kilitlendi.

 

VİDEO HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894