• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 20 °C

Mustafa Bahadır Gültekin İyi Parti'den Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Mustafa Bahadır Gültekin İyi Parti'den Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Aliağa İYİ Parti'den iş adamı Mustafa Bahadır Gültekin düzenlediği basın toplantısıyla Aliağa Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Aliağa İYİ Parti'den iş adamı Mustafa Bahadır Gültekin düzenlediği basın toplantısıyla Aliağa Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor, belediye meclis üyeleri ve partililerin katılımıyla parti ilçe binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Gültekin daha iyi ve yaşanabilir bir Aliağa için çalışacaklarını söyledi.

iyi-parti-04.jpg

Mustafa Bahadır Gültekin açıklamasında, "Ben siyaset aracılığıyla çıkar sağlayan bir yerlere gelmeye çalışan kazanç elde etmeye çalışan biri değilim. Şu anki konumuma çok çalışarak, çok çaba göstererek ve en önemlisi dürüst ahlaklı bir şekilde yaşayarak geldim. Çünkü ailemden de bu şekilde gördüm. Aynı şekilde kıymetli eşimle birlikte çocuklarımızı da bu yönde yetiştirmekteyiz.

Bir ferdi olduğumuz İYİ Parti'ye, vatandaşı olmaktan gurur duyduğum bu kutsal vatana nasıl bir faydam olur, neler katabilirim, ben bunun peşindeyim. Genel seçimlerde arkadaşlarım da ben de çok çalıştık, çok gayret gösterdik. Fakat elimizde olmayan sebeplerden dolayı maalesef istediğimiz sonucu alamadık ve genel seçimlerin ardından bir karar verdik. Dimdik bir şekilde ayağa kalkmalıydık. Çünkü alnımız açıktı geçmişimiz temizdi.

iyi-parti-02.jpg

Kapalı kapılar ardında kirli pazarlık içinde değildik ve iyi Parti ailesi olarak bir karar aldık. Merdivenleri tek tek ve en önemlisi ve tek başımıza çıkmamız gerekmekteydi. Bizler inanıyoruz ki İyi Parti ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, genel başkanımız Meral Akşener'in önderliğinde, önce belediyelerin yöntemlerini ele alacak daha sonra iktidara emin adımlarla yürüyecektir. Bu Tabiki sizlerin desteği ile olacaktır.

iyi-parti-01.jpg

Bu süreçte de bir evladınız, bir kardeşiniz, bir abiniz olan ben Mustafa Bahadır Gültekin Aliağa'mızın yönetimine talibim. Ben ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın oluşturacağı ekibimle Biz Aliağalara daha iyi bir Aliağa, Daha yaşanabilir bir Aliağa sunabilmek için sizlerin huzurunuzda İyi Parti Aliağa Belediye Başkan Aday adaylığımı açıklamaktan gurur duyuyorum" dedi.

iyi-parti-03.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894