• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 27 °C

Oğuzhan, Aliağa AKP'ye Dur Diyecek

Oğuzhan, Aliağa AKP'ye Dur Diyecek
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan’ın adresi bu kez Alevi Kültür Derneği Aliağa Şubesi oldu.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN,“DAHA YAŞANABİLİR BİR ALİAĞA İÇİN ORTAK AKLI OLUŞTURALIM” 

 

CHP ADAYI OĞUZHAN; “BU SEÇİM, İKTİDARA ‘DUR’ DEME SEÇİMİDİR”  

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan’ın adresi bu kez Alevi Kültür Derneği Aliağa Şubesi oldu. Kentte yaşayan her bireyin, her derneğin, her kurumun Aliağa’nın geleceğine yönelik fikirleri olması gerektiğini belirten ve dernek başkanı Hüseyin Alca ve dernek yöneticileri ile fikir alışverişinde bulunan Oğuzhan; “Gelin, kentin ortak aklını birlikte oluşturalım, daha yaşanabilir bir Aliağa için el ele çalışalım.” dedi.

 

“BU SEÇİM İKTİDARA ‘DUR’ DEME SEÇİMİDİR” 

Türkiye’nin siyasi tarihi açısından 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan seçimlerin çok önemli olduğuna dikkat çeken CHP Aliağa aday adayı Özlem Şan Oğuzhan, “Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi bu seçim genel seçim havasında yapılacak olan bir seçimdir. Çünkü devamında Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. Bu açıdan yerel seçimlerde iktidar kendi gücünü test etme imkanı bulacak. O açıdan bizim için de bu seçimin anlamı 11 yıllık AKP iktidarına ‘dur’ deme seçimidir. Ülkenin tüm kazanımlarını 11 yılda tüketen AKP iktidarının ilk yıllarında ‘gömlek değiştirdik’ söylemleriyle Atatürk ilke ve devrimlerine, Cumhuriyete bağlı oldukları gibi bir görüntü verenlerin takiyesi kazanılan her seçim sonrası su yüzüne çıkmış, son yıllarda Atatürk ve Cumhuriyete saldırıları artık açık bir hale gelmiş, kesinlikle gömlek değiştirmedikleri anlaşılmıştır. O nedenle bu seçimler AKP’yi duraklatma ve ders verme seçimidir. Bu dersi verebilecek tek parti de Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Cumhuriyet ve Atatürk’ten yana olan tüm seçmenleri, CHP’ye davet ediyorum, CHP adaylarına destek vermeye çağırıyorum.” dedi.           

 

“DAHA YAŞANABİLİR BİR ALİAĞA İÇİN ORTAK AKLI OLUŞTURALIM”         

Yaptıkları çalışma sonrası Aliağa için 12 stratejik öncelik belirlediklerini ifade eden CHP Aliağa Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan; “Stratejik önceliklere bağlı projelerimiz var. Açıkladığımız, üzerinde çalıştığımız, daha sonra açıklayacağımız projelerimiz var. Tabi bu arada sivil toplum kuruluşlarıyla, meslek odalarıyla, sendikalarla ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunarak yeni fikir ve önerileri alıyoruz, almaya devam ediyoruz. Kentte yaşayan her bireyin, her derneğin, her kurumun Aliağa’nın geleceğine yönelik bir fikri vardır ve biz bu fikirleri bir havuzda topluyoruz. Topluyoruz ki; yeni fikirlerle birlikte ortaya yeni projeler çıksın. Bu çerçevede Aliağa’nın ortak aklını oluşturmak için Alevi Kültür Derneği’ni ziyaret ettik. Ben buradan bir kez daha çağrımı yapıyorum; gelin Aliağa’nın Ortak Aklını birlikte oluşturalım, projelerimizi ortak yapalım, daha yaşanabilir bir Aliağa için el ele çalışalım” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894