• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İzmir 14 °C

Özcan Durmaz’dan CHP Üst Yönetimine Ültimatom Gibi Çağrı

Özcan Durmaz’dan CHP Üst Yönetimine Ültimatom Gibi Çağrı
İnternet Portalı Yenigün TV’de Ahmet Özsoy’un hazırlayıp sunduğu “Yenigün'de Gündem” adlı programa konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz,

ÖZCAN DURMAZ’DAN CHP ÜST YÖNETİMİNE ÜLTİMATOM GİBİ ÇAĞRI
 
İnternet Portalı Yenigün TV’de Ahmet Özsoy’un hazırlayıp sunduğu “Yenigün'de Gündem” adlı programa konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz,  Partisi’nin yerel seçimlerdeki belediye başkan adaylarını belirleme yöntemine eleştiri getirdi.

Dikkat çeken ön seçim eleştirisiyle takdir toplayan Başkan Özcan Durmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Örgütün şuan ki yapısı hastalıklı" ifadesini boşa çıkardı.

2014 yerel seçimlerinde CHP’nin İzmir’de 8 İlçe Belediyesini kaybettiğini hatırlatan Başkan Özcan Durmaz,  “Geriye dönüp baktığımızda 2014’te 8 belediyemizin kaybının esas sebebinin aday belirleme süreci olduğu anlaşılıyor” dedi.

İzmir’de kaybedilen 8 İlçenin muhasebesini çıkaran Başkan Durmaz, aday belirleme sürecinde tabanın söz ve karar sahibi olmamasını, tabanın beklentileri doğrultusunda aday belirlenmemesini ve bu doğrultuda küskünler yaratılmasını kaybetmenin yegâne gerekçesi olarak açıkladı.  

2014’te CHP’nin Aliağa’da da seçimleri bu sebepten dolayı kaybettiğini anlatan Başkan Özcan Durmaz,  Aliağa’nın efsane Belediye Başkanı DSP’li Hakkı Ülkü’yü de isim vermeden eleştirdi.

Hakkı Ülkü’nün aday gösterilmediği için başka bir partiden aday olduğunu ve CHP içindeki şahsi oylarını(6 bin oy) da o partiye taşıdığını belirten Başkan Özcan Durmaz, röportajında isim vermeden işaret ettiği Barış Eroğlu’nun da, 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Aliağa Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin yanlış tercih olduğunu ifade etti. Aynı hatalara yeniden düşülmemesi gerektiğini ima eden ifadeler kullanan Durmaz, CHP’nin üst yönetimine karşı  adeta  ‘Bu defa bilinçli olun’ dercesine bir çağrıda bulundu.   

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894