• BIST 11034.94
  • Altın 5425.574
  • Dolar 42.1155
  • Euro 48.5938
  • İzmir 20 °C

Özel İdare Kan Verdi

Özel İdare Kan Verdi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / İzmir İl Özel İdaresi’nin, Türkiye Kızılay Derneği İzmir Kan Bağışı Merkezi’ne talebi üzerine organize ettiği Kan Bağışı Kampanyası İzmir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan İÇÖZ’ün kan bağışında bulunmas

İzmir İl Özel İdaresi Çalışanları Kan Bağışında Bulunmak için sıraya girdi.

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / İzmir İl Özel İdaresi’nin, Türkiye Kızılay Derneği İzmir Kan Bağışı Merkezi’ne talebi üzerine organize ettiği Kan Bağışı Kampanyası İzmir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan İÇÖZ’ün kan bağışında bulunmasıyla başladı.
Özel İdare Konak Hizmet Binasında gerçekleştirilen Kan Bağışı Kampanyasında İzmir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan İÇÖZ  kan bağışında bulunarak çalışanlara da teşvikte bulundu. Özel İdare Daire Başkanları, müdürleri ve personelinin yoğun ilgi gösterdiği kampanyada sıra oluştu.İÇÖZ“Özel İdare olarak Van’da yaşanan üzücü depremin ardından personelimizin talebi üzerine kan bağışı için müracaata bulunduk. Ancak talep yoğunluğu sebebiyle henüz sıra geldi.”  İrfan İçöz, meclis üyelerinin katılımını sağlamak amacıyla İl Genel Meclisi toplantısı sırasında böyle bir kampanya yapmak istediklerini, ancak Türkiye Kızılay Derneği'nin bugüne randevu verdiğini ifade etti.

Özel İdare olarak ilk defa böyle bir kampanya organize edildiğini ve bundan sonra sürekli hale getirileceğini vurgulayan İÇÖZ; “ İnsanlarımız afetlerde birbirine kenetleniyor. Konaktaki Hizmet binamızda 320 kişi çalışıyor, diğer hizmet binaları olan Çınarlı ve Gaziemir’de de kampanya devam edecek. Personelimizin büyük ilgi göstereceğine inanıyorum. Bugün başkasının ihtiyacı olan bu kana yarın hepimizin ihtiyacı olabilir. Sağlıklı olan herkese tavsiye ediyorum.”dedi.

 
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bebekleri Öpmeden Önce İyi Düşünün!25 Eylül 2025 Perşembe 15:33
  • Okullar açıldı, virüs alarmı çaldı!15 Eylül 2025 Pazartesi 14:39
  • Akran Zorbalığına Karşı 7 Etkili Önlem!04 Eylül 2025 Perşembe 17:38
  • Zayıflama iğneleri kalıcı bir çözüm mü?23 Ağustos 2025 Cumartesi 11:21
  • Bebeklere yapılan tek doz K vitamini hayat kurtarıyor!21 Ağustos 2025 Perşembe 15:06
  • Uyku boşanmasının 5 faydası16 Ağustos 2025 Cumartesi 14:30
  • Dikkat! Sıcak havalar apandisit riskini artırıyor!14 Ağustos 2025 Perşembe 16:07
  • Büyükşehir’den yurttaşlara HIV testi desteği31 Temmuz 2025 Perşembe 15:09
  • Emzirmeyi Engelleyen 6 Hurafe!31 Temmuz 2025 Perşembe 15:01
  • Diyabette Tehlikeyi Artıran 6 Yaz Hatası23 Temmuz 2025 Çarşamba 16:32
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894