• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 26 °C

Özgüven Görevine Başladı

Özgüven Görevine Başladı
Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven Mazbatasını aldı ve görevine başladı. Özgüven ve yeni belediye meclis üyeleri ilk olarak Atatürk anıtına çelenk koydular ve saygı duruşunda bulundular.

DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ÖZGÜVEN GÖREVİNE BAŞLADI
Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven Mazbatasını aldı ve görevine başladı. Özgüven ve yeni belediye meclis üyeleri ilk olarak Atatürk anıtına çelenk koydular ve saygı duruşunda bulundular.
Törenden sonra Başkanlık makamına çıkan grup burada tebrik için Midilli"den gelen eski belediye başkanı Alekos Evangelinos karşıladı. Osman Özgüven"i ve yeni meclis üyelerini tebrik etti. Midilli Belediye Başkanı Nasos Yakalis"te tekrar kazandığı için Özgüven"e kutlama mesajı gönderdi. Gün içerisinde Dikilililerden tüm Türkiye"den ve yurt dışından kutlama mesajları da gelmeye devam ediyor. Kutlamalardan dolayı başkanlık makamı da çiçek bahçesine döndü.
Başkanlık makamında yeni meclis üyelerine hitap eden Belediye Başkanı Osman Özgüven “Kimsenin burnu kanamadan güzel bir seçim dönemi geçirdik. Bunda herkesin payı olduğuna inanıyorum. Olumsuzluklar yaşanmış olsa da yeni bir dönem başladı. Her şeyi geride bıraktık. Dikili için hep beraber çalışmalıyız. Dikili Turizmini canlandırmalıyız. Dikili"ye Midilli"den, başka yerlerden turist getirebilmek için her kesin önerisine açık olduğumuzu lütfen bilin. Dikili için her türlü öneriye, her türlü bilgi birikimine, görüşlere, gerçekten açığız. Çünkü ne yaparsak bir taş bile koysak Dikili için koymaya çalışacağız. Eksiklerimiz zaman zaman olur bizi uyarın. Hatalarımız olur bizi uyarın. Biz çünkü iyi şeyler için geldik. Yanlışımız olduğu zaman uyarmazsanız zaten o yanlışta biraz da sizin payınız olmuş olur. Yeni meclisimizde herkes mutlaka bir görev almalı, Dikili için hepimiz kendi branşında ve bir şeyler yapmalıyız. Dikili"yi daha yükseklere taşımalıyız. Bu çerçeve içerisinde hepinize tekrar tekrar başarılar diliyorum” dedi.
Yeni Meclis; Yusuf Altıparmak (CHP),  Sema Akıncı (CHP), Hüseyin Çelik (CHP), Sedat Öcal (CHP), Rıza Gök (CHP), Erdoğan Doğan (CHP), İsmail Tınay (CHP), Zeynep Çetin (AKP), Behzat Örs (AKP), Güner Güven (AKP), Ahmet Çamer (MHP) isimlerinden oluşuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894