• BIST 9900.25
  • Altın 2873.736
  • Dolar 34.0998
  • Euro 38.0886
  • İzmir 23 °C

Şampiyon Etilen Fabrikası

Şampiyon Etilen Fabrikası
ALİAĞA HABER / Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi’nin sendikanın kuruluşunun 60.yılı münasebetiyle düzenlediği dostluk ve dayanışma futbol turnuvasında şampiyon PETKİM den Etilen Fabrikası çalışanları

PETROL-İŞ 60.YIL FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU ETİLEN FABRİKASI

 

2010 PETROL-İŞ SENDİKASI 60. YIL DOSTLUK VE DAYANIŞMA FUTBOL TURNUVASINDA ŞAPİYON TAKIM PETKİMDEN ETİLEN FABRİKASI OLDU.

 

ALİAĞA HABER / Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi"nin sendikanın kuruluşunun 60.yılı münasebetiyle düzenlediği dostluk ve dayanışma futbol turnuvasında şampiyon PETKİM den Etilen Fabrikası çalışanları oldu.  6 Mayıs 2010 tarihinde başlayan turnuvaya PETKİM, TÜPRAŞ ve STROPACK" TAN toplam 36 takım katıldı. Final maçı öncesi düzenlenen Dayanışma ve Dostluk maçında Petrol-iş Aliağa Şubesine çeşitli kademelerde emek vermiş çalışanlar ile yeni nesil sendikacıların buluştuğu bir dostluk maçı gerçekleştirildi  Katılan takımların arasındaki grup ve eleme maçları sonunda ETİLEN ve Clor Alkali (CA) fabrikaları arasında oynanan final maçını ETİLEN fabrikası kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı İsmail Doğan sendikanın kuruluşunun 60.yılı dolaysıyla düzenlenen futbol turnuvasına gerek oyuncu gerekse seyirci olarak katılan herkese teşekkür ettiklerini belirterek “Çalışanlarımızın arasındaki dostluk ve dayanışma duygularını güçlendirdiğine inandığımız bir futbol turnuvasını iyisiyle kötüsüyle sonuçlandırmış bulunmaktayız. Turnuva boyunca sıcağa rağmen emeklerini sahaya dökerek mücadele eden tüm takımlarımızı bu mücadelelerinden ötürü kutluyoruz. PETKİM, TÜPRAŞ VE STROPACK işyerlerimizin aralarındaki bağlarında bu tür etkinliklerle güçleneceğine olan inancımızı kuvvetlendiren bir turnuva yaşadık. Turnuvayı kazanan ETİLEN fabrikamızı yürekten kutluyoruz. Bu turnuvanın gerçekleşmesini sağlayan ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza sendikamız adına teşekkür ederiz. Bir sonraki turnuvada görüşmek dileğiyle tüm arkadaşlarımızı saygıyla selamlıyoruz.” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894