• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İzmir 21 °C

Sanayiciler Ve Eğitimciler İftar Yemeğinde Buluştu

Sanayiciler Ve Eğitimciler İftar Yemeğinde Buluştu
HABAŞ A.Ş.'nin Aliağa ilçesinde Hamdi Başaran-Habaş Mesleki ve teknik Eğitim Merkezi'nin bahçesinde düzenlediği iftar yemeğinde, protokol üyeleri, sanayiciler,...

HABAŞ A.Ş.'nin Aliağa ilçesinde Hamdi Başaran-Habaş Mesleki ve teknik Eğitim Merkezi'nin bahçesinde düzenlediği iftar yemeğinde, protokol üyeleri, sanayiciler, muhtarlar ile öğretmenler bir araya geldi.

İftar programına, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Aliağa Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, HABAŞ Demirçelik Fabrikası Müdürü Haşim Ayten, sanayiciler, muhtarlar ve öğretmenler katıldı.

Aliağa İlçe Müftülüğü vaizlerinden Zekeriya Taşkın'ın iftar duasının ardından kısa bir konuşma yapan Hamdi Başaran-Habaş Mesleki ve Teknik Eğitim Müdürü Kazım Sayın, "Aramızdan ayrılan merhum Hamdi Başaran'ı rahmetle anarak iftar programına katılan katılan herkese teşekkür ederim. İlkini verdiğimiz bu iftar yemeğini geleneksel olarak Hamdi Başaran-Habaş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Kaymakam Bayram Yılmaz da yaptığı konuşmada, "İlçemize böyle güzel bir eseri kazandırdıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu ülkenin gelişmişliğine ve huzuruna katkı yapan herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Birliğimizi ve beraberliğimizi her zaman sürdürmeliyiz. Ramazan ayı huzur ayıdır. Bizi biz ve bir yapan Ramazan ayı gibi özel ve güzel günlerde kardeşliğimizi daha iyi anlıyoruz" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894