• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 18 °C

Tamer Karaman, Aliağayı Gençler Yönetsin

Tamer Karaman, Aliağayı Gençler Yönetsin
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman esnaf ziyaretlerine Atatürk Caddesi esnafı ile devam etti. İstiklal Caddesi, İzmir Caddesi, Fevzi Paşa caddesi, Yeni mahalle esnafları ile birlikte olan ve aday adaylığı sürecinde

TAMER KARAMAN BU KEZ ATATÜRK CADDESİNDE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman esnaf ziyaretlerine Atatürk Caddesi esnafı ile devam etti. İstiklal Caddesi, İzmir Caddesi, Fevzi Paşa caddesi, Yeni mahalle esnafları ile birlikte olan ve aday adaylığı sürecinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Tamer Karaman Aliağa’nın ana caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi esnafı ile de bir araya gelerek esnafların sorunlarını dinledi, düşüncelerini paylaştı.

2014 yerel seçimlerinde partisinden aday adaylığını açıklayan genç siyasetçi Tamer Karaman yediden yetmişe bütün Aliağalılarla kucaklaşmayı hedeflediğini belirtti. Karaman “Aliağa’ya hizmet için yola çıktım. Hizmeti en iyi şekilde getirmek için halkımızın beklentilerini iyi anlamak gerekiyor. Aliağa hızla büyüyen bir kent ve sorunlar da aynı şekilde büyüyor.” dedi.

Yol yapım çalışmaları yüzünden sıkıntılı günler geçirdikten sonra kaldırım ve yolları yenilenen, alt yapısı tamamlanan,  Aliağa’nın ana caddelerinden Atatürk Caddesinde bulunan esnafları teker teker ziyaret ederek esnaflarla sohbetler gerçekleştiren CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman, esnaflarında sorunlarını dinledi, sorularına cevap verdi.

TAMER KARAMAN “ATATÜRK CADDESİ AKILCI PROJELER İLE DAHA HAREKETLİ HALE GETİRİLMELİ.”

Atatürk Caddesinde yaz ayında yapılan çalışmalar yüzünden esnafın sıkıntılı günler geçirdiğini dile getiren Tamer Karaman kaldırım ve yol çalışmaları biten caddenin eski hareketli günlerine kavuştuğunu dile getirdi. Tamer Karaman

“Esnaflarımız özellikle geçmiş çalışmalardan kaynaklanan sıkıntılarını dile getirdiler.  Belediyemizin koordinatörlüğünde yürütülen bu çalışmalar tamamlandı. Atatürk caddesi Aliağa’nın ana caddelerinden biri ama yılladır istenilen yoğunluğa ulaşabilmiş değil. Bu konu zaman zaman gündeme geliyor. Cadde esnafı da bu durumdan şikayetçi. Yolun kullanılabilirliği, yani yapılan kaldırım çalışmaları ile daha da cazip hale gelen bir cadde olan Atatürk caddesinde uygun ve akılcı projeler geliştirmeliyiz ve caddeye hareketlilik kazandırmalıyız. Bu aynı zamanda İstiklal Caddesinin de yükünü alacak ve kent trafiğini de rahatlatacaktır.” Diye konuştu.

Cadde esnafının da en çok bu konuda istekleri olduğunu dile getiren CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman “ Esnaflarımız ile birlikte ortak akılla bu sorunu mutlaka çözmeliyiz. Caddenin gelişmesine engel olan hususları bir bir tespit etmeli ve bu olumsuzlukları iyi değerlendirerek cadde lehine adımlar atmalıyız. Bu konuda ben elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.” Dedi.

“ESNAFIMIZ KENTİMİZE DUYARLI”

Esnaf ziyaretlerinde sorunları dinleyen, çözüm önerilerini tartışan CHP Başkan Aday Adayı Tamer Karaman “Aliağa’nın esnafları kentine ve sorunlarına duyarlı. Sorunların çözümü konusunda istekliler. Bizde bu sorunların farkında olduğumuzu anlattık. Çözüm yollarını paylaştık. Çözüm için birlikte hareket etmenin önemine değindik. Ortak akıl vurgusu yaptık. Düşüncelerin paylaşımının gerekli olduğunu ifade ettik. Yönetimde kentin tüm dinamiklerinin katkısının çok önemli olduğunu söyledik. Gerçek anlamda katılımcı demokrasinin Aliağa için vazgeçilmez bir yaklaşım olduğunu paylaştık.” Şeklinde konuştu.

Tamer Karaman siyasette gençlerin olmasından dolayı esnafın mutlu olduğunu da sözlerine ekleyerek “Aliağalı esnaflarımızın, vatandaşlarımızın genç siyasetçilere bakışı beni çok mutlu etti. Girdiğimiz her dükkânda, konuştuğumuz her esnafımız gençlerin aktif siyasette rol almasına çok olumlu bakıyorlar ve destekliyorlar. Gençliğin dinamik gücünü hissetmek, genç fikirlerini ve bakışlarını görmek istiyorlar. Samimi olarak bunu söylüyorlar. Siyaset açısından gerçekten çok önemli gördüğüm bu konuyu ziyaretlerimizin genelinde hissetmem bana güç verdi, umut verdi” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894