Eğitim camiası içerisindeki bağı güçlendirmek ve sendikal dayanışmayı artırmak amacıyla organize edilen etkinlik, çok sayıda üyenin katılımıyla gerçekleşti. Samimi bir ortamda yapılan kahvaltıda katılımcılar, yerel eğitim faaliyetlerini ve sendikal gündemi değerlendirdi.
Programın açılışında konuşan Türk Eğitim-Sen Aliağa İlçe Temsilcisi Sinan Baba, sendikal mücadelenin ancak ortak hedefler ve dayanışma ruhuyla başarılı olabileceğini belirtti. Etkinliğin birlik duygusunu pekiştirdiğini ifade eden Baba, konuya ilişkin şunları söyledi:
“Eğitim çalışanlarımızın hak ve menfaatlerini koruma noktasında güçlü bir dayanışma sergilemek büyük önem taşımaktadır. Bu tür etkinlikler, üyelerimiz arasındaki iletişimi güçlendirirken aynı zamanda ortak değerler etrafında kenetlenmemize katkı sağlamaktadır. Birlik ve beraberliğimiz, geleceğe daha güçlü adımlarla yürümemizin en önemli teminatıdır.” dedi.


















































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.