• BIST 10276.88
  • Altın 2387.588
  • Dolar 32.2367
  • Euro 34.7051
  • İzmir 13 °C

Türk Kızılayı Foça Şubesi, Başkan Demirağ’ı Ziyaret Etti

Türk Kızılayı Foça Şubesi, Başkan Demirağ’ı Ziyaret Etti
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Kızılay Foça Şubesi’nin yeni yönetim kurulu, Foça Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.
TÜRK KIZILAYI FOÇA ŞUBESİ, BAŞKAN DEMİRAĞ’I ZİYARET ETTİ
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Kızılay Foça Şubesi’nin yeni yönetim kurulu, Foça Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti...
 
Türk Kızılayı Foça Şubesi’nin yeni seçilen Başkanı Muharrem Yeşilkaya, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı ve üyeleri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret etti.
 
Ziyarette, Başkan Yeşilkaya, yeni yönetim kurulu üyeleri Halil Halis Aksoy, Ahmet Koldaş, Cana Tan ve Rukiye Köksal’dan ile Selma Sabancı başkanlığındaki kadın kolları üyeleri yer aldı.
 
Türk Kızılayı Foça Şubesi’nde, uzun yıllardır aktif üye, muhasip üye, ikinci başkanlık gibi görevlerde bulunan Muharrem Yeşilkaya, “Türk Kızılayımız en güvenilir yardım kuruluşu ve kara gün dostu olmaya devam ediyor. Uzun yıllar her kademesinde görev yapmaktan büyük onur duyduğum bir kurumun, şube başkanlığını da aynı heyecanla ve gayretle yapmaya devam edeceğim. Foça Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ, şubemize büyük destekler vermiş ve her zaman bizlerin yanında olmuştur. Kendisine çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.
 
Yeni göreve gelen başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, her zaman Türk Kızılayı Foça Şubesi’nin yanında olacaklarını ifade etti. / EGE BASIN GRUBU 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894