• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 20 °C

Ümit Özlale'den Aliağa Ziyareti

Ümit Özlale'den Aliağa Ziyareti
İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale Aliağa'ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale Aliağa'ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Parti ilçe binasında partililerle buluşmasının ardından Aliağa Ticaret Odası, Petrol iş sendikası, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.

iyi-parti-ozlale-02.jpg

"ALİAĞA EN FAZLA GELECEĞİM İLÇELERDEN BİRİ"

İYİ Parti Aliağa ilçe binasında parti ilçe başkanı Tuğba Oktay Bor ve partililerin bulunduğu toplantıda konuşan İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale belediye başkan adaylığı belirlenmesinin ardından ziyaretlere başladıklarını ifade eden Özlale Aliağa'nın çok önemli bir yer olduğunu belirterek şunları söyledi: " Burası sanayinin çok önemli olduğu ilçelerden bir tanesi. Bizim oy potansiyelimizin çok yüksek olduğu yerlerden bir tanesi. Buraya belki benim ilk gelişim ama belki de en fazla gezeceğim ilçelerden bir tanesi Aliağa olacak. Burada genç ve kadınlardan oluşan çok dinamik bir ilçe teşkilatı var. Başkanımızla, başkan adayımızla, ilçe eski başkanımızla bundan sonra burada çok keyifli çok da yoğun bir çalışma içerisine giriyoruz" dedi.

"YAPILACAK ÇOK ŞEY VAR"

İzmir'de başını çöp toplanamaması ve değerlendirilememesi, trafik, alt yapı, kentsel dönüşüm gibi sorunların çektiği yapılacak çok işlerin olduğunu söyleyen Özlale: "Bu açılardan halkın çok temel belediyecilik hizmetlerinden duyduğu bir memnuniyetsizlik var. Çiğli’deki kentsel dönüşüm problemini gözlerimizle gördük. Trafik zaten çok çözüm üretilemeyen problemlerden bir tanesi. Ciddi bir çöp toplayamama problemi var. Toplanan çöpün de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından değerlendirilmemesi var. Bana göre İzmir, büyükşehirler arasında çevre kirliliği açısından iyi bir üne sahip değil. O bakımdan burada yapılacak çok şey var" dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894