• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 29 °C

Vali Kıraç Çandarlı’da

Vali Kıraç Çandarlı’da
İzmir valisi Mustafa Cahit Kıraç, İzmir’in Dikili ilçesine bağlı Çandarlı beldesini ziyaret etti. Vali Kıraç’ı karşılayan Çandarlı Belediye Başkanı Hasan Aksoy’u belediyede, beldenin ekonomik sosyal duyurumu ve sorunları hakkında kısa bi

ÇANDARLI BELEDİYESİ"Nİ ZİYARET EDEN İZMİR VALİSİ CAHİT KIRAÇ, “EN ÖNEMLİ SORUN SULAMA GÖLETİ İHTİYACI”

İzmir valisi Mustafa Cahit Kıraç, İzmir"in Dikili ilçesine bağlı Çandarlı beldesini ziyaret etti. Vali Kıraç"ı karşılayan Çandarlı Belediye Başkanı Hasan Aksoy"u belediyede, beldenin ekonomik sosyal duyurumu ve sorunları hakkında kısa bilgi verdi.

Çandarlı"nın yaz nüfusu ile kış nüfusunun çok farklı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Hasan Aksoy, “Kuzey Ege"nin bu güzel ve doğallığını koruyan tarih turizm beldesinde sizi görmekten onur duyuyoruz” Dedi.

İzmir Valisi M.Cahit Kıraç, yörenin en önemli sorununun, sulama göleti ihtiyacı olduğunu ifade etti. Vali Kıraç, “Bölgede sulama göleti ihtiyacının mümkün olan en kısa sürede çözülmesi için gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Öncelikle Fizibilite çalışmalarını başlatacağız. Yaz aylarında büyük bir hareketliliğin yaşandığı Çandarlı Denizköy arasındaki yolun geliştirilerek yapımı sağlanacak. Çandarlı Cumhuriyet İlköğretim okulu ek derslik ihtiyacının çözümü için hemen talimat vereceğim” dedi.

Çandarlı Belediye Başkanı Hasan Aksoy, Vali Kıraç ve beraberindeki heyete içerisinde Çandarlı'nın simgesi Amazon Kadın Savaşçı Heykeli, Pitanea Zeytinyağı ve Çandarlı Tanıtım Broşürleri olan hediye paketi takdim etti. /  Ali Osman Karetekin / Çandarlı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894