• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 15 °C

Yeni yılı boğaz manzarası ile karşılayın...

Yeni yılı boğaz manzarası ile karşılayın...
Panoramik boğaz manzarasına sahip olan Dedeman İstanbul Roof Resturant & Bar, yeni yılı boğaz manzarasıyla karşılamak isteyen misafirlerine birbirinden özel programlarla unutulmaz bir gece yaşatacak.

YENİ YILI BOĞAZ MANZARASI İLE KARŞILAYIN

Yeni yılı boğaz manzarasıyla karşılamak isteyenler Dedeman İstanbul Roof Resturant & Bar’ı tercih ediyor.

Eğlence dolu bir başlangıcın yapılacağı yeni yıl gecesinde Dedeman İstanbul Roof Resturant & Bar’da, 2017 yılına unutulmaz bir başlangıç yapılacak.

Panoramik boğaz manzarasına sahip olan Dedeman İstanbul Roof Resturant & Bar, yeni yılı boğaz manzarasıyla karşılamak isteyen misafirlerine birbirinden özel programlarla unutulmaz bir gece yaşatacak.

Dedeman İstanbul Roof Resturant & Bar’da gerçekleşecek olan yılbaşı programında misafirler, birbirinden lezzetli tariflerle hazırlanmış yeni yıl yemeklerini sınırsız yerli içkilerle tadacak. 

2016’nın uğurlanıp, 2017’nin karşılanacağı bu özel gecede Dedeman İstanbul Roof Resturant & Bar misafirlerini, pop müziğin sevilen yorumcusu Kutsi'nin vokalisti Dila Kalafatoğlu, Organize Sesler Orkestrası ve DJ Uğur performanslarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak.  

Dedeman İstanbul Roof Resturant & Bar programı kişi başı bütçesi: 279 TL

Dedeman İstanbul Roof Resturant & Bar programı 2 kişilik Gala Yemeği + Superior odada konaklama: 758 TL’den başlayan fiyatlarla.

DEDEMAN OTELLERİ????
1918’de temelleri atılan Dedeman Grubu bugün, Dedeman ve Park Dedeman markaları ile faaliyetlerini sürdürüyor. Yurtiçinde ve yurtdışında birçok noktada otel yatırımlarına sahip olan Dedeman Grubu, sektörün en köklü geçmişe sahip otel markalarından biri ve Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciridir. 1966 yılında Dedeman Ankara Oteli ile turizm faaliyetlerine başlayan Dedeman Grubu, 2012 yılında hayata geçirdiği Park Dedeman Denizli oteli ile de ikinci otel markasını geliştiren ilk Türk otel zinciri olmayı başardı. Dedeman Grubunun bugün Türkiye’de, İstanbul başta olmak üzere Erzurum, Gaziantep, Konya, Denizli, Şanlıurfa, Zonguldak, Elâzığ ve Trabzon şehirlerinde toplam 14 oteli bulunuyor. Yurtdışında ise Erbil-Irak ve Oskemen-Kazakistan bölgelerinde 2 oteli ile hizmet veriyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894