• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Aliağa FK’da Didim Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Aliağa FK’da Didim Maçı Hazırlıkları Sürüyor
Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) Ödemiş Spor galibiyeti ile başlayan Aliağa FK, ligin 2.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Didim Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) Ödemiş Spor galibiyeti ile başlayan Aliağa FK, ligin 2.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Didim Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 

Aliağa Değirmendere Futbol Tesisleri’nde teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde gerçekleştirilen idman ısınma, açma ve germe çalışması ile başladı. Antrenman 5’e 2 yapılan pas çalışmasının ardından istasyon çalışması ile devam etti. Yaklaşık 2 saatlik antrenman sonunda ikiye ayrılan takım minyatür sahada çift kale maç yaptı. Şentürk, antrenman boyunca oyuncularına sık sık uyarılarda bulunarak neler yapmaları gerektiğini söyledi. Antrenman süresince futbolcuların neşeli halleri dikkatlerden kaçmazken ikili mücadelelerdeki hırsları da göz doldurdu. 

Sakatlığı devam eden Kubilay takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kubilay’ın Didim maçında oynayıp oynayamayacağı maç saatinde netlik kazanacak. 2 Ekim Pazar günü Didim İlçe Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

Deplasmana galibiyet için gideceklerini belirten Aliağa FK Teknik Sorumlusu Serkan Şentürk, “Ödemiş Spor karşısında aldığımız 3 puanın anlam taşıyabilmesi için Didim Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönmeliyiz.  Kubilay dışında sakat oyuncumuz bulunmuyor. Geçen sezondan kart cezası olan Cengiz’in cezası bitti. Cengiz’de kadrodaki yerini alacak. Rakibimiz Didim, geçen hafta Çine Madran deplasmanından 2-2 beraberlikle ayrıldı. Yardımcı antrenörlerimiz o maçı yakından takip ettiler. Gerekli tespitleri yaparak bize rapor halinde sundular. Biz de bu rapor doğrultusunda rakibimizi analiz ederek taktik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 3 puan alarak Aliağa’ya döneceğiz” dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894