• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İzmir 15 °C

Aliağa Gücü Masterler Dostluk Maçında Mağlup Oldu

Aliağa Gücü Masterler Dostluk Maçında Mağlup Oldu
Aliağa’nın yeni futbol takımı Aliağa Gücü Masterler, dostluk maçında Ege Masterler karmasını misafir etti. Bülent Demirsan’ın yönettiği maçı konuk takım 2-0 kazandı.

ALİAĞA GÜCÜ MASTERLER DOSTLUK MAÇINDA MAĞLUP OLDU

Aliağa’nın yeni futbol takımı Aliağa Gücü Masterler, dostluk maçında Ege Masterler karmasını misafir etti. Bülent Demirsan’ın yönettiği maçı konuk takım 2-0 kazandı. Maçın ilk golünü 26.dakikada ev sahibi takımın oyuncusu Cengiz Duman kendi kalesine attı. Karşılaşmanın skorunu belirleyen golü ise 50.dakikada Yunus Altun kaydetti.


Aliağa Gücü Masterler Dostluk Maçında Mağlup... paylaşan: egeplay

Viking sahasındaki maçın ilk yarısını Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Ege Masterler Federasyonu Başkanı Recep Çolak ile birlikte izledi. Federasyon Başkanı Çolak, Başkan Serkan Acar’a federasyon flaması hediye etti. Devre arasında sahaya giren Başkan Serkan Acar, ev sahibi takımın ve misafir takımın oyuncularını oynadıkları oyundan dolayı kutladı. 35’er dakikadan iki devre halinde oynanan dostluk maçının ikinci devresinde Başkan Serkan Acar, 45 numaralı formasıyla oyuna dahil oldu.  Aliağa Gücü Masterler forması giyen Başkan Serkan Acar, forvet bölgesinde görev yaptı. Konuk takımın sahadan 2-0 galip ayrıldığı karşılaşmada Başkan Serkan Acar, rakip takım futbolcularını tebrik etti. Karşılaşmanın sonunda her iki takım oyuncuları hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

“AMACIMIZ SPOR YAPMAK”
Karşılaşma sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aliağa Gücü Masterler takımının sözcüsü Osman Özkal, amaçlarının her yaştaki insana sporu sevdirmek olduğunu belirterek şunları söyledi: “Aliağamızda bir tane master takımı vardı. Fakat bu yeterli değildi. Bizde bunun için yeni bir takım kurma kararı aldık. Takım yaklaşık 3 ay önce kuruldu. Bu takımda Aliağa’nın esnaf, iş adamı, işçi gibi birçok kesiminden futbolcu yer alıyor. Amacımız spor yapmak. Her yaştaki insana sporu sevdirmek. Maçlarımızı oynamak için de Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar bize Viking sahasını tahsis etti. Önümüzdeki sezon bu sahada Ege Masterler Liginde mücadele vereceğiz” / EGE BASIN GRUBU

GAZETELER

Yenivizyon Gazetesi  http://www.yenivizyon.net

Aliağa Haber               http://www.aliagahaber.com

Aliağamız                     http://www.aliagamiz.com

Günaydın Ege             https://www.gunaydinaliaga.com

Vaziyet Gazetesi         http://www.yenivaziyet.com

Arasta Gazetesi         http://www.arastahaber.com

Bakırçay Gazetesi      http://www.bakircay.com

Ege Hakimiyet          http://www.egehakimiyet.com

Sazan Mizah Gazetesi http://www.yenisazan.com

Aliağaspor gazetesi      http://www.aliagaspor.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894