• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • İzmir 25 °C
» »

Aliağalı Çocuklar Pandomim Ve Marmelat Kukla İle Eğlendi

Aliağalı Çocuklar Pandomim Ve Marmelat Kukla İle Eğlendi
Aliağa Belediyesi’nin yarıyıl tatiline özel olarak hazırladığı birbirinden eğlenceli “Aliağa’da Tatil Var” etkinlikleri tüm

Aliağa Belediyesi’nin yarıyıl tatiline özel olarak hazırladığı birbirinden eğlenceli “Aliağa’da Tatil Var” etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Aliağalı çocukların yarıyıl tatillerini sanatsal faaliyetler ile hem verimli hem de eğlenceli bir şekilde geçirmelerini amaçlayan Aliağa Belediyesi, tiyatrodan kaşık kukla yapım atölyesine kukla gösterilerden çizgi sinemaya kadar birçok eğlenceli aktiviteyi çocuklarla buluşturuyor.

Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda kurulan 800 metre kare kapalı Aliağa’nın ilk geçici gösteri merkezinde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında sahnelenen ““Mimdo’s Call” isimli Pandomim gösterisi çocuklara keyifli dakikalar yaşattı.

ÇOCUKLAR MARMELAT’A AKIN ETTİ
Pandomim gösterisinin ardından çocukların çok sevdiği Marmelat Kukla sahne aldı. Marmelat Kukla, çocukların eğlencesini ikiye katladı. Marmelat Kuklayı yakından izlemek isteyen çocuklar aileleriyle birlikte Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’na akın ederek gösteri merkezinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Çocukların izlemekten büyük keyif aldığı Marmelat, son gösterisini yarın 15.30’da gerçekleştirecek.

ÇOCUKLAR İÇİN ÇİZGİ SİNEMA
Gün boyu süren eğlenceli etkinlikler “Sevimli Emojiler” isimli çizgi sinema filmini gösterimi ile son buldu. Etkinlikler boyunca çocuklara pamuk helva, kek ve süt ikramları yapılarak balon dağıtıldı. Anne ve babalara ise çay ve su ikramlarında bulunuldu.

“ALİAĞA’DA TATİL VAR” 3 ŞUBAT PAZAR PROGRAMI
“Aliağa’da Tatil Var” etkinlikleri ile final yapacak. Saat 13.30 / 14.30’da “Prensesin Rüyası” isimli müzikli danslı çocuk tiyatrosu, 15.30’da Marmelat Kukla Gösterisi, 18.30’da ise “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı” isimli çizgi sinema gösterime sunulacak.

İzlenme: 10035
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894