• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İzmir 23 °C

Anahtar Teslim Güneş Enerji Sistemleriyle Sürdürülebilir Dünyaya Katkı

Anahtar Teslim Güneş Enerji Sistemleriyle Sürdürülebilir Dünyaya Katkı
Anahtar Teslim Güneş Enerji Sistemleriyle Sürdürülebilir Dünyaya Katkı

Anahtar Teslim Güneş Enerji Sistemleriyle Sürdürülebilir Dünyaya Katkı

Sürdürülebilirlik bakış açışıyla çalışan günümüz şirketleri, fosil yakıtlar yerine güneş enerjisini kullanarak enerji maliyetlerini minimize ediyorlar.  Sürdürülebilirlik bakış açısını DNA’sına kodlayan İnform, 38 yıllık tecrübesiyle 2009 yılında başladığı ÇATI uygulamalı Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurulumlarına her geçen gün artan bir ivmeyle devam ediyor.  Geniş bayi ve servis yapılanması sayesinde İnform, projeden kuruluma, işletme ve bakım-onarıma kadar tüm süreçlerde müşterilerine en iyi desteği sunuyor.

90'lı yıllarda çevre bilincinin ortaya çıkmasıyla üretim ve tüketiminin çevre ve doğal kaynaklar üzerinde yerel, bölgesel ve küresel seviyede doğrudan olumsuz etkilere neden olduğu anlaşıldı ve sürdürülebilir bakış açısıyla çalışan firmalar ‘temiz enerji’ kullanmaya başladı. Bu noktada sınırsız enerji kaynağı güneşten faydalanmaya başlayan şirketler, yüzünü yenilenebilir ve temiz enerjiye çevirdi. 

Bu farkındalıkla İnform, 38 yıllık tecrübesiyle2009 yılında başladığı ÇATI uygulamalı Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurulumlarına her geçen gün artan bir ivmeyle devam ediyor. Bugüne kadar GES uygulamalarını Türkiye’nin 81 ilinde 1200’den fazla farklı noktada gerçekleştiren İnform, 2018 sonu itibariyle 50MW’ın üzerinde Anahtar Teslim proje gerçekleştirerek gücünü ortaya koyuyor. Otopark çatısı, spor salonu çatısı, konut çatısı, su deposu çatısı, fabrika çatısı, barınak çatıları gibi uygulamaların yanında arazi kurulumları da gerçekleştiren İnform, off grid sistemlerde de karavan üzeri, park aydınlatma, arıcılar, deniz taşıtları gibi uygulamalar gerçekleştiriyor. Mobil paket sistemleriyle de uygulamalarını çeşitlendiren İnform, toptan satış yapan firmalara ürün tedariğide sağlıyor. 

5 ADIMDA GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİ
Geniş bayi ve servis yapılanması sayesinde İnform, projeden kuruluma, işletme ve bakım-onarıma kadar tüm süreçlerde müşterilerine en iyi desteği sunuyor. İnform, kullanım ömrü 25 yıldan az olmayan Güneş Enerji Sistemleri için her türlü yedek parça, ekipman ve ürünü sürekli olarak stoğunda bulundurarak müşterilerine yüksek kalitenin yanı sıra en iyi hizmet ve uzun vadeli bir işbirliği öneriyor. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894