• BIST 9051.7
  • Altın 2298.322
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.1126
  • İzmir 26 °C

Ayvalıklı Kadınların Elinde Hayat Bulan Bir Ege Hikayesi

Ayvalıklı Kadınların Elinde Hayat Bulan Bir Ege Hikayesi
rkiye’nin en büyük sıvı yağ üreticisi, zeytinyağının başkenti olan Ege’nin

AYVALIKLI KADINLARIN ELİNDE HAYAT BULAN BİR EGE HİKAYESİ

Türkiye’nin en büyük sıvı yağ üreticisi, zeytinyağının başkenti olan Ege’nin en iyi zeytinleriyle ailenin en yenisi Egemden’i yarattı, hazırladığı özel tasarım şişelerle de farklı bir projeye imza atarak mutlu bir Ege hikayesi yarattı.

Egemden zeytinyağları Ayvalıklı kadınların maharetli ellerinden çıkan sıcacık bir destek projesine imza atıyor!

Ürün kalitesinde gösterdiği özenin yanı sıra bulunduğu bölgenin topraklarına ve yerlisine de sahip çıkan Egemden, “Ege’min Bereketi Kadının Emeği” projesi ile çok önemli bir misyonu hayata geçiriyor.

Ayvalık Belediyesi ve Kent Konseyi iş birliğinde başlayan “Ege’min Bereketi Kadının Emeği” projesinde özel tasarım Egemden zeytinyağı şişeleri, Ayvalıklı kadınların hayallerini yansıttığı rengarenk sanat eserlerine dönüşüyor. 25 - 45 yaş aralığındaki, 40’dan fazla Ayvalıklı kadının maharetli ellerinden çıkan Egemden şişeleri  sosyal sorumluluk projesiyle ev bütçelerine katkı sağlayan mutlu bir Ege hikayesinin kahramanı oluyor.

Egemden’in özenle seçtiği, en kaliteli Ayvalık zeytinyağı ile doldurulan bu şişelere hayallerini ve sevgilerini işleyen maharetli eller, üretmenin verdiği mutlulukla kendi aile bütçelerine katkı sağlıyor. Yörenin değerlerine ve halkına da sahip çıkan Egemden, “Ege’min Bereketi Kadının Emeği” projesi kapsamında Ayvalıklı kadınlara istihdam sağlayarak yepyeni umutlara ışık oluyor.

Tüm gurme marketlerden ulaşabileceğiniz Egemden “Ege’min Bereketi Kadının Emeği” şişeleriyle gerçek zeytinyağı lezzetiyle sofralarınızı taçlandırırken, projeye de dahil olarak Ayvalıklı bir kadının hikayesine ortak olacak, bütçelerine de katkıda bulunacaksınız.

Savola Foods bünyesinde yer alan Savola Gıda Türkiye, ayçiçek yağı, zeytinyağı ve mısır yağı kategorilerinde pazarda aktif rol alıyor. Savola Gıda Türkiye bünyesinde Pazar lideri Yudum markası ile, Egemden, Sırma ve Kızartma Ustası markaları bulunmaktadır.  Ayvalık’taki fabrikasında yıllık 140.000 ton tohum yağı ve 20.000 ton zeytinyağı üretim kapasitesine sahip olan Savola Gıda, inovatif yaklaşımları, üretim kalitesi, hammadde niteliği, ve ihracat pazarındaki lider konumu ile sıvıyağ sektörünün en önemli üreticileri arasında yer alıyor.

/EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894