• BIST 9095.22
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İzmir 22 °C

Başkan Koştu’dan Koronavirüs Toplantısı

Başkan Koştu’dan Koronavirüs Toplantısı
Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, belediye birim müdürleri ile Koronavirüs öncelikli bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Hakan Koştu,

Başkan Koştu’dan Koronavirüs Toplantısı

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, belediye birim müdürleri ile Koronavirüs öncelikli bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Hakan Koştu, Koronavirüs tedbirlerinin belediye hizmet birimleri ve çalışanları yönünden en üst seviyeye çıkarılması ve dikkat edilmesi uyarısında bulundu. Koştu, “Vatandaşımızdan isteğimiz tedbirleri belediyemiz hizmet binaları ve çalışan personellerimizde hassasiyetle uygulasın” dedi.
Belediye Başkanı Hakan Koştu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Yardımcıları Aşkın Uyar, Cüneyt Umutlu ve birim müdürleri katıldı. Toplantıda, Koronavirüs tedbirlerine dikkat edilmesi, vatandaşların işlemlerinin yasalar kapsamında süratle ve koordine içinde uygulanması yönünde istişarelerde bulunuldu.

Başkan Koştu, “Hizmetin Devamlığı İçin Sağlığımıza Dikkat Edelim”
Koronavirüs tedbirlerinin hafife alınmaması ve kurallara dikkat edilmesi uyarısında bulunan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Bergamalı hemşehrilerimiz bizden hizmet bekliyor. Onların sağlığı ve hizmetlerin devamlılığı için her bir çalışanımız Koronavirüs için kişisel tedbirlerini en üst seviyede almalı. Maske, mesafe ve hijyen yönünden herkes üzerine düşeni yapmalı. Vatandaşlarımızdan istediğimiz Koronavirüs tedbirlerine çalışanlarımızın hassasiyetle uyması gerekiyor” dedi.  

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894