• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İzmir 17 °C

Bergama Ölmüş Ağlayanı Yok!

Bergama Ölmüş Ağlayanı Yok!
İzmir’in Bergama İlçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurulan kurbanlık pazarının ilkel görünüşü, bakımsızlığı ve yetersizliği tepkilere neden oldu.

İzmir’in Bergama İlçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurulan kurbanlık pazarının ilkel görünüşü, bakımsızlığı ve yetersizliği tepkilere neden oldu.  

HER SENE  AYNI GÖRÜNTÜ

Konuyu sosyal  medya hesabı üzerinden iddialı sözlerle gündeme getiren  Bergama Ayaskent Eski Belediye Başkanı Hasan Gürsel Altuğ,   Bergama’nın UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde olduğunu hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:  “999. Tarihi Kent Bergama'nın Tarihi Hayvan Pazarı. Her sene aynı görüntü. Japonya'ya Turizm Fuarına gideceğine, milyonlarlarca liraya yandaşının virane tabakhane binalarını kamulaştıracağına, bu alana adam gibi bir Hayvan Pazarı yap. Seni artık alkışlayalım.”

BERGAMA KÖY OLDU

Bu tepkiye ortak olan Bergamalı vatandaşlar da,  Hasan Gürsel Altuğ’un paylaşımına ilgi çeken yorumlarıyla destek oldu. Yapılan yorumlara cevap veren Altuğ,  isim vermeden eleştirdiği Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’i hedef  alan birbirinden iddialı ifadelerini şöyle sürdürdü: “Gerçi buna artık zamanında kalmadı, leylek gibi başkanlığı da lak lakla geçti. Başkanlığının bitiyor geleceksin gene kürkçü dükkanına olan giden Bergama’nın yıllarına olacak. Kınık bile bizi geçmiş arkadaş. Şaşırdım adamlar modern bir ilçe yaratmışlar. Cuma günü Foto Mustafa’nın sokağından geçiyorum yolun ortasından bir evden çıkan salça suları şar şar akıyor, üzerine basmamak için zeybek oynuyorum. Biraz ötede ise köşede zabıtalar lak lak yapıyor. Bergama koskocaman bir köy olmuş köy sayende başkan.”

İŞTE O YORUMLAR

 

haber1.jpghaber2.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894