• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İzmir 23 °C

Filede Dev İş Birliği

Filede Dev İş Birliği
Teknoloji devi Vestel, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) ana sponsoru oldu. Vestel Türkiye’nin en üst Bayanlar Voleybol Ligi olan “Sultanlar Ligi”ne “Vestel Venus Sultanlar Ligi” olarak ismini verirken,
FİLEDE DEV İŞ BİRLİĞİ

Teknoloji devi Vestel, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) ana sponsoru oldu. Vestel Türkiye’nin en üst Bayanlar Voleybol Ligi olan “Sultanlar Ligi”ne “Vestel Venus Sultanlar Ligi” olarak ismini verirken, Türk Milli Voleybol Takımları ana sponsorluğu yanı sıra, TVF tarafından organize edilmekte olan diğer müsabaka ve organizasyonların da resmi sponsorluğunu kapsayan dev sponsorluk iş birliği ile Türkiye’de voleybolun yükselişine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Türkiye’nin en başarılı takım sporu voleybol Vestelleniyor. “Gururla Yerli” Vestel, önümüzdeki iki sene boyunca Sultanlar Ligi’ne isim sponsoru oldu, milli takımların da ana sponsorluğunu üstlendi. Avrupa ve dünyanın en değerli voleybol ligi olan Sultanlar Ligi, bundan böyle “Vestel Venus Sultanlar Ligi” olarak adlandırılacak. Uzun yıllardır spora verdikleri destekle Türkiye’nin öncü markası olan Vestel ile Sultanlar, Türkiye’yi uluslararası arenada birlikte temsil edecek. 2016-2017 sezonunda dünyanın en iyi voleybolcularının mücadele edeceği Vestel Venus Sultanlar Ligi, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından yapılan değerlendirmede Avrupa’nın zirvesinde yer aldı.  

TÜRKİYE’NİN TAKIM SPORLARINDAKİ EN BAŞARILI BRANŞI VOLEYBOL

1999 yılında Eczacıbaşı’nın Türkiye’ye bayanlarda ilk Avrupa Kupası’nı kazandırmasının ardından geçen 17 senede Türkiye, bayan voleybolunda 9 Avrupa Şampiyonluğu ve 3 Dünya Şampiyonluğu kupası kazandı. Ülkemizin takım sporlarındaki açık ara en başarılı branşı olan bayan voleybolu, CEV’in yaptığı açıklamada bu yıl Avrupa’nın en iyisi oldu. Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde mücadele eden takımlarımız, kulüpler kategorisinde 491,67 puanla birinci sırada yer aldı. Bu sene Türkiye’yi Bayanlar Şampiyonlar Ligi’nde Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe ve VakıfBank, CEV Kupası bayanlar kategorisinde Galatasaray, Challenge Kupası bayanlar kategorisinde Bursa Büyükşehir Belediye Spor, Çanakkale Belediyespor, olmak üzere toplamda 6 takım temsil edecek.

VESTEL’DEN VOLEYBOLA HER YAŞ VE HER ALANDA DESTEK

Vestel Venus Sultanlar Ligi’ne isim sponsoru olarak voleybola yeni bir soluk getiren Vestel, TVF’nin ana sponsoru olarak TVF’ye ait diğer müsabakalar olan “Efeler Ligi”, ”Kupa Voley”, “Pro Beach Tour” ve diğer organizasyonların da resmi sponsorlarından biri oldu.  Voleybolu her alanda, yaşta ve cinsiyette destekleyerek voleybolun marka değerine büyük katkı sağlamayı hedefleyen Vestel, Türk voleybolunun geleceğini şekillendiren ve yüzlerce sporcunun yetişmesini sağlayan TVF Voleybol Okulları Fabrika Voleybol’u da resmi sponsoru olarak destekleyecek.

2016-2017 ve 2017-2018 sezonları boyunca devam edecek iş birliği, bugün Raffles Hotel’de düzenlenen imza töreni ile duyuruldu. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan ve TVF Başkanı Özkan Mutlugil’in ev sahipliğinde düzenlenen imza törenine bu sene Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde yer alacak kulüplerin başkan ve üst düzey yetkilileri ile sporcular katıldı.

“İKİ BÜYÜK MARKA BİR ARADA…”

Gerçekleşen sponsorluk anlaşması ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, “Göreve geldiğimiz günden beri Türkiye Voleybol Federasyonu olarak, Türk voleybolunun markalaşması için büyük atılımlarda bulunduk. Bu atılımlarda kulüplerimiz de bize büyük destek verdi. Yeni markalaşma stratejimiz doğrultusunda oluşturduğumuz ve az sayıda ana sponsor ve ortakla TVF’nin tüm etkinliklerini kapsayacak yeni “voleybol partner programımız” çerçevesinde yaptığımız bu anlaşma ile dünyanın teknoloji devi Vestel, Federasyonumuzun yeni ortağı olmuştur. Böylelikle bu anlaşma iki büyük markayı da bir araya getirmiş oldu. Federasyonumuzun ana sponsoru olarak Vestel, tüm Milli Takımlarımızın başarılarını daha da ileriye taşımak için bizlere destek olacak. Bunun yanı sıra gerek Türk gerekse yabancı dünya yıldızlarını bünyesinde barındıran kulüpler seviyesinde ülkemizin en başarılı takımlarının iştirak ettiği “Sultanlar Ligi” bundan böyle “Vestel Venus Sultanlar Ligi” olarak anılacak. “Vestel Venus Sultanlar Ligi” bugün yalnız ülkemizde değil dünyanın dört bir yanındaki voleybol severler tarafından ilgiyle takip edilen bir büyük spor markası haline gelmektedir. Yeni ortağımız Vestel’in sadece Milli Takımlarımız ve Sultanlar Ligi değil Federasyonumuzun ana sponsoru olarak diğer organizasyonlarımıza desteği Türk Voleybolu için büyük anlam taşımaktadır. Bu vesile ile Vestel Şirketler Gurubu İcra Kurulu Başkanı Sayın Turan Erdoğan nezdinde tüm Vestel ailesine teşekkürlerimi sunuyor, Türk Sporu ve Türk Voleybolu için hayırlı olmasını diliyorum.

“ALTYAPIDAN MİLLİ TAKIMLARA KADAR…”

Son yıllarda büyük atılım yapan Türk voleybolunun, dünyada kalıcı bir marka haline gelmesi için çalışacaklarını vurgulayan Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan şunları söyledi: “Vestel ve Türkiye Voleybol Federasyonu arasındaki bu iş birliğinin, voleybolun marka değerine büyük katkı sağlayacağına eminiz. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın da teknoloji devleri arasında yer alan Vestel ailemizin Türk voleyboluyla daha da genişlemesinden dolayı mutluyuz. Ülkemizi uluslararası arenada en iyi temsil eden spor branşı voleybol. 9 Avrupa, 3 dünya şampiyonluğuna sahip başka bir takım sporu yok. Kızlarımızın dünyanın zirvesinde olduğu en ciddi otoriteler tarafından da ilan edilmiş durumda. Üretim gücü ile başarısını kanıtlamış, dünyanın 152 ülkesine gerçekleştirdiği ihracat ile ülkemizi dünya liginde en iyi şekilde temsil eden Vestel’le dünyadaki rakiplerine kafa tutan böylesine başarılı bir spor dalının bir araya gelmesi bizim için en anlamlı ve uyumlu sponsorluklardan biri oldu.  Türkiye Voleybol Federasyonu ve tüm voleybol camiasıyla dev bir aile olarak altyapıdan milli takımlara kadar Türk voleybolunun en büyük destekçisi olmaktan gurur duyuyoruz.  Bundan sonra ülkemizin en başarılı sporcularının yanında olarak, Türkiye Voleybol Federasyonu ile bu sporun daha da gelişmesi için çalışacağız. Bizler voleybola sağladığımız maddi ve manevi tüm desteklerin karşılığını ülke olarak en iyi şekilde göreceğimize inanıyoruz. Bu heyecanlı spor dalına duyulan ilgiyi artıracak değerli iş birliğimizin Türk spor camiasına ve tüm sporseverlere hayırlı olmasını dileriz.”

DÜNYANIN EN İYİLERİ VESTEL VENUS SULTANLAR LİGİ’NDE

Dünyanın en değerli voleybol ligi olan Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde bu sezon birbirinden başarılı yıldızlar sahne alacak. Dünya Şampiyonası'nda iki sene üst üste en skorer oyuncu unvanını alarak adını voleybol tarihine yazdıran ‘Demir Leydi’ lakaplı Neslihan Demir Güler, gerek Milli Takımımızda gerekse kulüplerinde önemli roller üstlenen Gözde Kırdar, Naz Aydemir Akyol, Eda Erdem Dündar, İpek Soroğlu, Esra Gümüş Kırıcı, Meryem Boz, Güldeniz Ünal gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra Hande Baladın, Gizem Örge, Tutku Burcu Yüzgenç, Nursevil Aydınlar, Çağla Akın, Ceren Kestirengöz,  Ece Hocaoğlu, Melis Buse Kara gibi geleceğin yıldızları da bu ligde forma giyecek.

Rio 2016 Olimpiyat Oyunları’nın “En Değerli Oyuncusu” seçilen altın madalyalı Çinli Zhu Ting, Olimpiyat Oyunları’nda gümüş madalya kazanan Sırp Milena Rasic, Maja Ognjenovic ve bronz madalya kazanan Amerikalı Jordan Larson, Rachael Adams ve Kimberly Hill, dünyanın en önemli yıldızlarından olan Güney Koreli Yeon Koung Kim, Brezilyalı Thaisa Menezes de bu yıl dünyanın en değerli voleybol ligi, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde  mücadele edecek. /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894