• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İzmir 14 °C

Aliağa'da Şampiyonluk Coşkusu

Aliağa'da Şampiyonluk Coşkusu
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Spor Toto Süper Lig’de 2010-2011 sezonunun son maçında Sivassporu 4-3yenen Fenerbahçe. 18. Lig şampiyonluğuna ulaşması Aliağa’da büyük sevinç yarattı.

ALİAĞA'DA YER GÖK FENERBAHÇE

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Spor Toto Süper Lig"de 2010-2011 sezonunun son maçında Sivassporu 4-3yenen Fenerbahçe. 18. Lig şampiyonluğuna ulaşması Aliağa"da büyük sevinç yarattı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile yollara dökülen Aliağalı Fenerbahçeliler  yaklaşık bin araçlık konvoy ile Şampiyonluk turu attılar. Aliağa Fenerbahçeliler derneği tarafından organize edilen Şampiyonluk kutlamaları için demokrasi meydanına gelen Aliağalı Fenerbahçelilerin araç konvoyu bir süre İstiklal caddesinde trafiği n kilitlenmesine neden oldu.
Aliağa Fenerbahçeliler derneği Şampiyonluk kutlamaları havai  fişek gösterileri başladı. Fenerbahçe marşları ve şarkıları ile coşan yaklaşık beş bin Aliağalı ellerinde meşaleler ile  Fenerbahçe marşını hep bir ağızdan koro halinde söylediler.
Şampiyonluk kutlamalarının sunuculuğunu yerel bir radyoda DJ"lik yapan  Bay X yaptı.
Demokrasi meydanına toplanmış yaklaşık beş bin Aliağalıyı seçtiği şarkılar ve marşlar ile coşturan bay X,"in çaldığı Trabzon kolbastısı demokrasi meydanında bulunan herkesi oynattı.
Kutlamada  Aliağa Fenerbahçeliler derneği başkanı Hamit Erdem  şampiyonluk kutlamasına tüm taraftar dernek başkanların davet ettiklerini belirterek şampiyonluğun tüm Aliağalı Fenerbahçelilere hayırlı olmasını istedi. Erdem, Şampiyon olacağımızdan emindik günler öncesinden hazırlığımızı yaptık. böyle coşkulu ve organize edilmiş tek kutlama Ege bölgesinde sadece Aliağa"da yapılıyor. Buradaki dostluğu kardeşliği coşkuyu ve sevinci herkesin görmesini isterim. Biz Fenerbahçe"ye yakışanı yaptık.”dedi.
Erdem, dernek yönetim kurulu üyelerini tanıttıktan sonra derneğin eski başkanlarını da kürsüye davet etti. yönetim kurulu ve eski başkanlar hep birlikte Fenerbahçe  marşlarını Aliağalı Fenerbahçeliler ile birlikte söyledi.
Aliağa"da Şampiyonluk kutlamalarında Açık hava Diskosuna dönen demokrasi meydanı  Bay X"in seçtiği yerli yabancı parçalar ile saatlerce eğlendi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894