• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 28 °C

Atilla Koç Bergamaya Geliyor

Atilla Koç Bergamaya Geliyor
Yaklaşık bir ay önce Turizm Haftası’nın açılış startını Adıyaman ve Nevşehir’in ardından Bergama’da Asklepion Antik Tiyatro’da düzenlenen törende de veren Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, tören esnasında yaptığı konuşmasında 

TURİZM VE KÜLTÜR BAKANI ATİLLA KOÇ BERGAMA"YA GELİYOR. BAKAN KOÇ 15 HAZİRAN 2006 TARİHİNDE SAAT 13.00"DE BERGAMA"DA OLACAK. BAKAN KOÇ SAAT 15.00"DE CUMHURİYET MEYDANI"NDA DÜZENLENECEK OLAN 70. ULUSLAR ARASI BERGAMA KERMES FESTİVALİ"NİN AÇILIŞI İÇİN YAPILACAK TÖRENE KATILARAK, KERMESİN AÇILIŞINI YAPACAK.

Bu yıl Uluslararası Bergama Kermesi"nin açılışı, Bergama"ya büyük ilgi göstermeye başlayan Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından yapılacak.

Yaklaşık bir ay önce Turizm Haftası"nın açılış startını Adıyaman ve Nevşehir"in ardından Bergama"da Asklepion Antik Tiyatro"da düzenlenen törende de veren Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, tören esnasında yaptığı konuşmasında “Bergama"yı çok ihmal etmişiz. Ama şimdi biz borcumuzu ödemeye geldik” diyerek Bergamalılara ilçenin turizm yönünden kalkınmasına katkıda bulunacağı sözünü vermişti. Bakan Koç"un, bu sözün ardından 70 yıldır aralıksız olarak düzenlenen Uluslararası Bergama Kermesi"nin açılışına katılmak üzere 15 Haziran 2006 Perşembe günü Bergama"ya geleceğini özel kalemi aracılığıyla Bergama Belediyesi"ne bildirmesi, ilçede büyük bir heyecan ve sevinçle karşılandı. Bergama Belediye Başkanı Raşit Ürper"de konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Bakanımızın kermes açılışı için yaptığımız davetimizi kırmaması ve programının çok yoğun olmasına rağmen açılışa katılma kararı almasına çok mutlu olduk. Üç bin yıllık tarihi geçmişiyle dinlerin, bilimin, kültür ve sanatın merkezi olan ilçemizi turizm yönünden kalkındırmaya kararlıyız. Kültür ve Turizm Bakanlığı"mızın da bu konuda bize verdiği destekten dolayı çok sevinçliyiz.  15 Haziran 2006 saat 15.00"de Cumhuriyet Meydanı"nda düzenleyeceğimiz kermes açılış törenine bütün Bergamalıları ve Egelileri bekliyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894