• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 22 °C

Aydınspor Sıkıntılı

Aydınspor Sıkıntılı
TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor'da olağanüstü genel kurul, çoğunluk sağlanamadığı için 10 Ocak tarihine ertelendi. Hüseyin Aksu Tesisleri'nde yapılaması gereken genel kurul, toplanabilmek için için aranan 91 üyeden 15'i gelince gerçekleştirilem

AYDINSPOR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU ERTELENDİ
 
TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor'da olağanüstü genel kurul, çoğunluk sağlanamadığı için 10 Ocak tarihine ertelendi.
Hüseyin Aksu Tesisleri'nde yapılaması gereken genel kurul, toplanabilmek için için aranan 91 üyeden 15'i gelince gerçekleştirilemedi.
Gazetecilere açıklama yapan kulüp başkanı Ali Uzunırmak, yönetime şehrin atanmışlarının destek vermediğini, sözlerin tutulmadığını söyledi.
Aydınspor'u devraldıkları durumu herkesin çok iyi bildiğini anlatan Uzunırmak, şöyle konuştu:
''Biz takımı belli bir noktaya taşımaya çalıştık. 3. Lig'de bir takımın olabilecek bütçesi en az 1 milyon YTL. Bu görev bana ve arkadaşlarıma yüklendi. Bize destek vaat edildi. Ancak ne yazık ki şehrin atanmışları, sivil toplum örgütlerinden destek gelmiyor. Biz başka kulüplerin faydalanabildiği hiçbir şeyden faydalanamadık. Destek olmazsa bu iş yürümez. Her türlü iyi niyetimize rağmen tüm teşebbüslerimiz duvara çarptı.''
Öte yandan 13 Ocakta deplasmanda Aliağa Belediyespor ile karşılaşacak Aydınspor'da antrenmanlara Pazartesi gününden bu yana 11 kişinin çıkması sıkıntıları artırırken, yönetimdeki belirsizliğin bir an önce çözülmesi için camianın ileri gelenlerinin bir araya gelebileceği kaydedildi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894