Ürün | Birimi | En Düşük Fiyatı (₺) | En Yüksek Fiyatı (₺) |
İstavrit | Kasa | 65 | 100 |
Karagöz | Kasa | 60 | 90 |
Kolyoz | Kasa | 90 | 90 |
Marya | Kasa | 65 | 100 |
Mırmır | Kasa | 40 | 80 |
Sardalya | Kasa | 50 | 50 |
Çinekop | Kasa | 60 | 100 |

Ürün | Birimi | En Düşük Fiyatı (₺) | En Yüksek Fiyatı (₺) |
İstavrit | Kasa | 65 | 100 |
Karagöz | Kasa | 60 | 90 |
Kolyoz | Kasa | 90 | 90 |
Marya | Kasa | 65 | 100 |
Mırmır | Kasa | 40 | 80 |
Sardalya | Kasa | 50 | 50 |
Çinekop | Kasa | 60 | 100 |
2026 Yılı SGK Prim ve Ödenek Tutarları NetleştiSosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2026 yılı itibarıyla geçerli olacak yeni prim ve ödenek tutarlarını kamuoyuna duyurdu.
Yaşlı Dostu Konutlar Lüks Değil, İhtiyaçTürkiye ve dünyada uzayan yaşam süresi, konut tasarımında "yaşlı dostu" ve "yaşam boyu kullanılabilir" mimari yaklaşımları lüks bir tercih olmaktan çıkarıp zorunlu ihtiyaca dönüştürüyor.
2025’te Piyasa İhlallerine 2,6 Milyar CezaTicaret Bakanlığı, 2025 yılında yürütülen piyasa denetimlerinde 577 bin 771 firmanın ve 41,3 milyon ürünün incelendiğini, fahiş fiyat ve haksız ticaret başta olmak üzere aykırı uygulamalar nedeniyle 2 milyar 658 milyon TL idari para cezası uygulandığını
Tüpraş, Sürdürülebilirlikte CDP’nin Global Liderleri ArasındaTürkiye’nin lider enerji şirketi Tüpraş, dünyanın en önemli çevresel raporlama platformlarından CDP’nin 2025 yılı İklim Değişikliği ve Su Güvenliği programlarında sektöründe önemli bir başarı elde ederek çifte A- ile derecelendirildi.
Palandöken, “Yeni E-İthalat Kararı Piyasada Denge Sağlayacak”Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan düzenlemenin esnaf ve sanatkârlar için daha sağlıklı bir rekabet ortamı oluşturacağını vurgulayan (TESK Bendevi Palandöken, yeni sistemin ülke ekonomisinin sürdürülebilirliğine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
Yorgancılar: “E-İthalatta Denetim Kararı Haksız Rekabeti Önleyecek”Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, e-ithalat alanında Resmî Gazete’de yayımlanan yeni düzenlemeyi değerlendirerek, kararın hem tüketiciler hem de yerli üreticiler açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.