• BIST 12433.5
  • Altın 6998.99
  • Dolar 43.4977
  • Euro 51.7804
  • İzmir 16 °C

Başkan Ergün Hain Saldırıyı Kınadı

Başkan Ergün Hain Saldırıyı Kınadı
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN HAİN SALDIRIYI KINADI.

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İzmir’deki hain terör saldırısını kınadı. 

Hain saldırıda şehit düşen Kahraman Polis Fethi Sekin ve zabıt katibini rahmetle anan Başkan Ergün, ülkenin birlik ve beraberliğine kast eden bu alçakça saldırıların hiçbir zaman bir sonuca varamayacağını vurguladı.

İzmir’deki hain saldırının ardından bir mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Ülkemizin üzerinde sinsi ve alçakça planları bulunan hainlerin içerideki kökleri, Kayseri ve İstanbul’un ardından dün de İzmir’de çirkin yüzünü gösterdi. Bayraklı Adliyesi önünde adeta katliam yapmak için gelen alçaklar, polisimizin ve vatandaşlarımızın dik duruşu ile planlarını yerine getirememiş, köşeye sıkışan kuduz bir köpek gibi son hamlelerini yaparak, ne yazık ki bir polisimizle bir zabıt katibi kardeşimizi şehit etmiştir. O bölgede trafik güvenliğini sağlayan bir yiğit, bir kahraman Fethi Sekin, alçakların sinsiliklerini fark etmiş, yaptığı soğukkanlı ve anında müdahaleyle belki de yüzlerce vatandaşımızın hayatını kurtarmıştır. Türk milleti, Fethi Sekin gibi binlerce yiğidi bağrında yetiştirmiş ve yetiştirmeye devam etmektedir. Fethi Sekin’in milletin hayatı için kendi canını seve seve feda etmesi, 9 Eylül 1922’de işgalcilerin denize dökülmesini hatırlatmış ve ortak akılın dile getirdiği gibi, bu hainlerin bir kez daha denize dökülme döneminin geldiği gerçeğini bizlere göstermiştir. Kahraman Polisimiz Fethi Sekin’e büyük bir şükran borçluyuz. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden bu alçakça saldırıların hiçbir zaman sonuca varamayacağını milletimiz, dün İzmir’de dost/düşman herkese bir kez daha göstermiştir. Bu duygularla bu alçakça saldırıyı bir kez daha nefretle kınıyor; saldırıda şehit düşen Kahraman Polisimiz Fethi Sekin ile zabıt katibi kardeşimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Elim saldırıda yaralanan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar dilerken, yılmadan, korkmadan ve usanmadan hainlere şunu belirtmek istiyorum; Ne Mutlu Türküm diyene!” 

MANİSA, Ahmetli, Akhisar, Alaşehir, Demirci, Gölmarmara, Gördes, Kırkağaç, Köprübaşı, Kula, Salihli, Sarıgöl, Saruhanlı, Selendi, Soma, Turgutlu,

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Süper pasaportta son 15 gün14 Haziran 2024 Cuma 15:56
  • İzmir’in Mavi Bayraklı plaj sayısı 64 oldu06 Haziran 2024 Perşembe 14:45
  • Dünya Turizminin Kalbi İzmir'de Atacak05 Nisan 2024 Cuma 10:15
  • Hamza Dağ'dan Şakran'a Kanalizasyon Sözü19 Şubat 2024 Pazartesi 17:03
  • İzmir Adayı Hamza Dağ'dan Önemli Ziyaretler22 Ocak 2024 Pazartesi 16:37
  • Bergama'da Zeytin Ve Zeytinyağı Sezon Açılışı Yapıldı18 Kasım 2023 Cumartesi 12:19
  • MICHELIN'den harika başlangıç11 Kasım 2023 Cumartesi 14:07
  • Sutopunda tarihi başarı23 Ekim 2023 Pazartesi 10:50
  • Kiralık araçla kaza yapıldığında ne olur?26 Eylül 2023 Salı 14:17
  • Otomobilin Yürütme Maliyeti Yükseldi25 Temmuz 2023 Salı 09:45
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894