• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 15 °C

Bergama Belediye Başkanı Koştu: "İftiralara Hodri Meydan"

Bergama Belediye Başkanı Koştu: "İftiralara Hodri Meydan"
Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, son günlerde sosyal medyada hakkında ortaya atılan yalan ve iftira niteliğindeki iddialara karşı kamuoyuna açıklama yaptı.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, son günlerde sosyal medyada hakkında ortaya atılan yalan ve iftira niteliğindeki iddialara karşı kamuoyuna açıklama yaptı. Koştu, yurt içinde ve yurt dışında villa ve binalar satın aldığına dair iddiaların gerçek dışı olduğunu ve şer odakları tarafından yürütülen kirli bir kampanyanın parçası olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Koştu, belediye başkanı seçilmeden önce satın aldığı ve halen kullanmakta olduğu tek bir evinin bulunduğunu, başkanlığı süresince herhangi bir villa, ev veya bina alımı gerçekleştirmediğini vurguladı. Bu iddiaların aksini ispat edebilecek olanlara meydan okuyarak, ispat edilmesi durumunda istifa etmeye hazır olduğunu ifade etti. Aksi takdirde iddia sahiplerini müfteri, yalancı ve haysiyetsiz olarak nitelendirdi.

Koştu, bu asılsız iddialarla ilgili olarak ilgili paylaşım yapan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldığını duyurdu ve "Hodri meydan" diyerek iddialara karşı duruşunu net bir şekilde ortaya koydu.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, yaptığı yazılı açıklmasınde şu ifadeleri yer verdi : "1 – 2 gündür sosyal medya üzerinden hakkımda yurt içi ve yurt dışında villa ve binalar aldığım şeklinde yalan ve iftira niteliğinde şer odakları tarafından kirli ve sinsi kampanya yürütülmektedir. Devletin tüm resmi kayıtları ortadadır. Belediye Başkanı seçilmeden önce almış olduğum ve şu anda halen kullanmakta olduğum bir evim bulunmaktadır. Onun dışında Belediye Başkanlığım süresince tarafımca villa, ev veya bina alınmış olması kesinlikle söz konusu değildir. Bunun aksini iddia edenler bu iftirayı ispat ettikleri takdirde istifa etmeye hazırım. İspat edemezlerse müfteridirler, yalancıdırlar ve haysiyetsizlerdir. Bu duruma ilişkin olarak ilgili paylaşım ve şahıslarla ilgili yasal işlem başlatılmıştır. Hodri meydan" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894