• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 12 °C

Bergama Travel Turkey’e Gidiyor

Bergama Travel Turkey’e Gidiyor
Bergama’nın UNESCO Dünya Mirası olarak tescil edilmesinin ardından ilçenin tanıtımı için yoğun bir mesai sürdüren Bergama Belediyesi, bu kez de Türkiye’nin en prestijli turizm fuarlarından biri olan Travel Turkey’deki yerini alıyor. Foça Haberleri / Ali
UNESCO DÜNYA MİRASI BERGAMA TRAVEL TURKEY’E GİDİYOR
 
Bergama’nın UNESCO Dünya Mirası olarak tescil edilmesinin ardından ilçenin tanıtımı için yoğun bir mesai sürdüren Bergama Belediyesi, bu kez de Türkiye’nin en prestijli turizm fuarlarından biri olan Travel Turkey’deki yerini alıyor.
4 – 7 Aralık tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı – Kültürpark’ta düzenlenecek olan “Travel Turkey İzmir” Turizm ve Fuar Konferansı, her yıl sektörün profesyonellerini bir araya getiriyor.
Fuar alanında, 2 no’lu salondaki UNESCO Dünya Mirası temalı standında Bergamalı turizmciler ile birlikte ziyaretçilerini karşılayacak olan Belediye, katılımcılara ilçedeki kültür turizmi ve fırsatları tanıtacak.
Perşembe günü başlayacak olan fuar için son hazırlıkların yapıldığını söyleyen Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Tarihi mirası ve kültürel zenginlikleriyle evrensel bir değere sahip olan ilçemizi turizm sektöründe hak ettiği yere taşımak ve tüm dünyaya daha iyi tanıtabilmek için hummalı bir çalışma içindeyiz. Turizm fuarları da bu hedefimiz için en uygun zemin. Tanıtımlarımızın altını doldurarak daha geniş kitleleri ilçemize çekmek istiyoruz. İlgilenen herkesi Travel Turkey Fuarı’ndaki standımıza bekliyoruz” diye konuştu.   Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri        
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894