• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 28 °C

Berto'dan Finansal Eğitim

Berto'dan Finansal Eğitim
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ BAKIRÇAY NET GAZETESİ / Gediz Üniversitesi ve Bergama Ticaret Odası işbirliği ile ilk eğitim gerçekleştirildi. Gediz Üniversitesi Öğretim üyesi Dr. Necmettin ŞAHİN ve Serbest Muhasebeci-Mali Müşavir Hasan ÇAĞAN tarafından, odamız

FİNANSAL TABLOLARIN OKUNMASI VE YORUMLANMASI

GEDİZ ÜNİVERSİTESİ VE BERGAMA TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ İLE İLK EĞİTİM GERÇEKLEŞTİ.

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ BAKIRÇAY NET GAZETESİ / Gediz Üniversitesi ve Bergama Ticaret Odası işbirliği ile ilk eğitim gerçekleştirildi. Gediz Üniversitesi Öğretim üyesi Dr. Necmettin ŞAHİN ve Serbest Muhasebeci-Mali Müşavir Hasan ÇAĞAN tarafından, odamız meclis salonunda yapılan eğitime Bergama Ticaret Odası Başkanı Melih Kahraman da katıldı.

Açılış konuşmasında ilk olarak eğitimin hayatımızdaki önemini vurgulayan Kahraman Eğitim bizim olmazsa olmazımızdır dedi. Bu tarz teknik eğitimlere çok ihtiyaç olduğunu belirterek böyle eğitimleri buraya getirmenin mutluluğunu yaşadığını paylaştı.

Ayrıca Başkan Kahraman” Gediz üniversitesi bölge olarak İzmir in kuzey bölümünde yer almaktadır ve bu bizim için çok önemli bir fırsattır. Gediz üniversitesini sahiplenmeliyiz ve bundan sonra bir arada çok iyi işler çıkaracağız” diyerek Gediz üniversitesi ile eğitimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

 Gediz üniversitesi ile bir arada,eğitimler çeşitli konularda her ay 1 kez olmak üzere düzenli olarak devam edecek.

Gediz Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Necmettin Şahin ise “Enerjiyi paylaşabilmek çok önemli bizler bulunduğumuz yeri aydınlatmak için buradayız ve sonuna kadar Bergama Ticaret Odasına destek vereceğiz. Bergama için elimizden gelenin en iyisini yapacağız çünkü Bergama bizim için özel bir yer” diyerek eğitime başladı. Ayrıca Şahin ;meslek erbapları ile bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Eğitime katılanlar ise “Bu tarz teknik eğitimleri buraya getirdikleri için Bergama Ticaret Odasına ve Melih kahraman a çok teşekkür ettiklerini ve çok memnun kaldıklarını belirttiler.Bu eğitimlerin kendilerini geliştirmek için çok büyük bir fırsat olduğunu belirterek,eğitimlerin devam etmesini dilediler

Eğitim sonunda tek düzen hesap planı doğrultusunda oluşan değerleri, firma bünyesi üzerindeki yapısal değerleri, borç veren kurumlar açısından risk analizinde dikkat edilecek unsurlar öğrenildi. Ayrıca alınan eğitim sayesinde, şirketlerde finans dışı departmanlarda çalışan üst/orta kademe yöneticilere, şirketin mali tablolarına bakarak nasıl okunabileceği ile şirket yönetimi, karlılığı / verimliliğini arttırabilecek finansal uygulamalar konusunda bilgiler vermeyi ve finans departmanı ile iletişimin güçlendirilmesine yönelik altyapıyı kazandırma konusunda bilgilendiler.

Bu eğitimin verilmesi ile  ;finansal tabloların okunması, analiz edilmesi ve yorumlanmasının yanı sıra; katılımcılar işletme sermayesi ve temel finansman kaynakları hakkında da genel bilgi sahibi olarak odamız meclis salonundan ayrıldılar. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894