• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İzmir 16 °C

İzmir Rüştü Ünsal Pmyo Temizlik İhalesi

İzmir Rüştü Ünsal Pmyo Temizlik İhalesi
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü malzemesiz genel temizlik ve ilaçlama işi ihalesine çıkıyor.
İZMİR RÜŞTÜ ÜNSAL PMYO TEMİZLİK İHALESİ
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi 
Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü malzemesiz genel temizlik ve ilaçlama işi ihalesine çıkıyor. İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesi gereği açık ihale usulünce gerçekleştirilecek. 
 
21 işçi ile 36 ay malzemesiz genel temizlik ve ilaçlama ihalesi 24 Şubat 2016 saat 14.00’de Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Anfi Salonu Menderes Caddesi No:437 Şirinyer/Buca/İzmir adresinde yapılacak. Gerekli detaylara EKAP’ta yer alan ihale dokümanındaki idari şartnameden ulaşılabilecek.
 
Duyurusu yapılan ihale ilanında ihaleye katılabilme şartları, istenilen belgeler ve yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ayrıntılarıyla yayımlandı. İhale dokümanı https://ekap.kik.gov.tr/EKAP adresinden ve Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Satınalma Büro Amirliği Menderes Caddesi No:437 Şirinyer/Buca/İzmir adresinden görülebileceği gibi 20 TL karşılığında satın alınabilecek. İstekliler tekliflerini ihale tarih ve saatine kadar Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İdari Blok Kat:2 Satınalma Büro Amirliği adresine elden verilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilecek.  / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894