• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İzmir 18 °C

Platin,"Her Maç Finaldir"

Platin,"Her Maç Finaldir"
BEKO basketbol ligi 5. hafta karşılaşmalarından Aliağa PETKİM OYAK Renault karşılaşmasında Aliağa PETKİM Oyak karşısında kötü oynadı. baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmada Gülen taraf OYAK Renault oldu.

ALİAĞA PETKİM 79 OYAK RENAULT  89

 

YÜCEL PLATİN,”HER MAÇ BİZİM İÇİN FİNALDİR”

 

 

 

METE BABAOĞLU ,”ALİAĞA PETKİM"İN GERÇEK GÜCÜ BU DEĞİL”

 

BEKO basketbol ligi 5. hafta karşılaşmalarından Aliağa PETKİM OYAK Renault karşılaşmasında Aliağa PETKİM Oyak karşısında kötü oynadı. baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmada Gülen taraf OYAK Renault oldu. Başa baş geçen karşılaşmada Oyak karşılaşma boyunca üstünlüğü korumayı başardı.  ikinci periyodu ve üçüncü periyodu lehine çeviren Aliağa PETKİM"in gücü Oyak Renault"u yenmeye yetmedi. karşılaşma  79 -89 Oyak lehine sona erdi.

 

YÜCEL PLATİN,”HER MAÇ BİZİM İÇİN FİNALDİR”

 Oyak Renault teknik direktörü Yücel Platin, deplasmanda önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti. Platin “bizim maçlarımız keyifli geçiyor. gelen seyircilere keyifli bir maç seyrettirdiğimize inanıyorum. karşılaşmayı baştan sona önde götürdük. Oyuncularımızda büyük bir bölümü 5 faul aldı. Buna rağmen oyunda kalabildik. disiplinimizi koruyabildik. Çok önemli bir üçüncü galibiyetimiz oldu. kendi gücümüzü biliyoruz tek tek galibiyetlerimiz saymaya devam edeceğiz. her maç bizim için finaldir. Bu doğru etrafında kenetlendik.”dedi

 

METE BABAOĞLU ,”ALİAĞA PETKİM"İN GERÇEK GÜCÜ BU DEĞİL”

BEKO basketbol ligi bu yıl çok kaliteli oynanıyor. kötü maç oynadık savunmada istediklerimizi yapamadık. Özellikle ikinci yarı düşük yüzdeli faul atışlarımız oldu. Önümüzde oynanacak çok karşılaşma var her maçı kazanabiliriz de kaybedebiliriz de. Geçen hafta mersin deplasmanında çok daha iyi mücadele  etmiştik. maç son topta bitmişti. maçın genelini kötü oynadık. Takımın gerçek gücü bu değil.  Teknosa Türkiye Kupası"ında ilk sekize kalan takım bu takım değil.”dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894