• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 27 °C

“Psikodrama İle Sorun Çözümü”

“Psikodrama İle Sorun Çözümü”
70. Uluslar arası Bergama Kermesi kapsamında belediyenin davetlisi olarak bir konser vermek üzere Bergama’ya gelen, Bergama’nın kardeşşehri Hollanda Alkmaar’dan “Le Le Mam” adlı grup repertuvarlarında yer alan Türkçe şarkılar

HOLLANDALI"LAR TÜRKÇE ŞARKILARINI BERGAMA İÇİN SÖYLEDİLER

Bergama"nın kardeşşehri olan Hollanda"nın Alkmaar kentinden gelen “Le Le Mam” adlı müzik topluluğu sahnede Türkçe şarkılar söyleyince herkesi şaşırttılar.

70. Uluslar arası Bergama Kermesi kapsamında belediyenin davetlisi olarak bir konser vermek üzere Bergama"ya gelen, Bergama"nın kardeşşehri Hollanda Alkmaar"dan “Le Le Mam” adlı grup repertuvarlarında yer alan Türkçe şarkıları da söyleyince Bergamalı"lardan büyük alkış aldılar.Cumhuriyet Meydanı"nda sahne alan “Le Le Mam” adlı müzik gurubu Felemenkçe ve Türkçe şarkılarla Bergama Kermesi"nin sekizinci gününde farklı bir akşam yaşanmasını sağladılar. Konseri Bergama Belediye Başkanı Raşit Ürper, Alkmaar Belediye Başkanı Marienne Van Rossen, Bergama Belediye Meclis Üyeleri tarafından da dinlenen konserin ardından Başkan Raşit Ürper, Alkmaar Belediye Başkanı Rossen"e ve Le Le Mam Müzik Grubuna bir plaket verdi. Başkan Ürper, “Kardeşşehrimiz Alkmaar"dan gelen dostlarımızı 70. Bergama Kermesi kapsamında ilçemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Alkmaar ile kültürel alanda başlayan ilişkilerimiz son zamanlarda karşılıklı olarak yaptığımız girişimler neticesinde ekonomik ve bilgi alış- verişinin ön planda tutulduğu çalışmalara da yönelmiş bulunmaktayız. Bu kardeş kentimizle her alandaki ilişkilerimizi artırmaya kararlıyız” dedi.

GRUP 84 COŞTURDU

70.Uluslararası Bergama Kermesi kapsamında Asklepion Antik Tiyatro"da ise Grup 84 gençlerle buluştu. Yaklaşık 3 bin kişinin dinlediği konserde, hareketli  şarkılarını bir bir sıralayan  Grup 84, Bergamalı gençler tarafından ilgiyle dinlendi.Bergama"da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söylediler. Konserin arasında Bergama Belediye Başkanı Raşit Ürper, Grup 84"e Atatürk"ün direktifleri ile 70 yıldır aralıksız kutlanan Bergama Kermes Festivali"nde coşkulu bir konser verdiği için teşekkür ederek, gecenin anısına bir plaketi verdi.

“PSİKODRAMA YÖNTEMİYLE GENÇLİK SORUNLARININ ÇÖZÜMܔ

 Kermesin Gülpark etkinlikleri bölümünde ise “Psikodrama Yöntemiyle Gençlik Sorunlarının Çözümü” konulu konferansta Doç.Dr. İnci Doğaner, vatandaşları bilgilendirdi. Konferansın ardından Bergama Belediye Konservatuvarı Yıl Sonu Dinletisi yapıldı. Kermesin spor aktiviteleri bölümünde ise 14 Eylül Stadyumunda Mastırlar Futbol Müsabakası gerçekleştirildi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894