• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İzmir 20 °C

Sayılar EXPO için

Sayılar EXPO için
EXPO 2015 yolunda emin adımlarla hedefe ilerleyen İzmir, sportif alanda da tanıtım çalışmalarını yoğunlaştırıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 14–16 Şubat tarihleri arasında düzenleyeceği uluslararası tekerlekli sandalye basketbol turnuvasına Galatasar

Sayılar EXPO için
EXPO 2015 yolunda emin adımlarla hedefe ilerleyen İzmir, sportif alanda da tanıtım çalışmalarını yoğunlaştırıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi"nin 14–16 Şubat tarihleri arasında düzenleyeceği uluslararası tekerlekli sandalye basketbol turnuvasına Galatasaray ile İsrail"in ünlü Tel Aviv takımı da katılıyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi"nin düzenlediği “EXPO 2015 Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası” 14-15-16 Şubat tarihlerinde Celal Atik Spor Salonu"nda yapılacak. Turnuvaya Türkiye"den Galatasaray ve İzmir Büyükşehir Belediyesi takımlarının yanı sıra, iki İsrail temsilcisi Beit Halochem Tel Aviv ve Beit Halochem Haifa takımları katılacak.
İzmir"in EXPO 2015 adaylığını duyurmak ve uluslararası destek sağlamak amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü"nün evsahipliğinde düzenlenen uluslararası turnuvaya, son Türkiye Şampiyonu Galatasaray"ın yanı sıra Avrupa"nın en güçlü takımlarından Tel Aviv"in de katıldığı belirten İBB Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Harman Yazıcıoğlu, turnuvanın sportif anlamda da çok yararlı olacağını söyledi. Mart ayında İzmir"de yapılacak Avrupa Şampiyonası için önemli bir hazırlık niteliği taşıdığını kaydeden Yazıcıoğlu, “Turnuvada hem gücümüzü test edeceğiz, hem de İzmir"in tanıtımına katkı sağlayacağız” dedi.
“EXPO 2015 Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası” Perşembe günü saat 15.00"de İzmir Büyükşehir Belediyesi-Galatasaray maçı ile başlayacak. Tüm takımların birbiri ile yapacağı maçların ardından puan sıralamasına göre şampiyon belirlenecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894