• BIST 10173.42
  • Altın 2445.956
  • Dolar 32.2822
  • Euro 34.9585
  • İzmir 15 °C

Tarım Ve Hayvancılık Sektörünün Ege Zirvesi

Tarım Ve Hayvancılık Sektörünün Ege Zirvesi
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Türkiye’nin en köklü ihtisas fuarlarından biri olan 12. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, EGS Park Fuar Alanı’nda yarın (9
TARIM ve HAYVANCILIK SEKTÖRÜNÜN EGE ZİRVESİ 
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Türkiye’nin en köklü ihtisas fuarlarından biri olan 12. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, EGS Park Fuar Alanı’nda yarın (9 Mart 2016 ) kapılarını ziyaretçilerini açıyor. 
 Her yıl katılımcı sayısını katlayarak artıran Denizli Tarım Fuarı 2016’da 157 katılımcı ve 400 marka temsili ile alanında en büyük olma hedefini koruyor. Bir yıl boyunca yoğun bir çalışma takvimi izlediklerini belirten Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan “ Ege bölgesi ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan ziyaretçi organizasyonları ile fuarımıza 5 gün süresince 12 ilden binden fazla otobüs ile çiftçilerimizin ulaşımı sağlanacak. 150 bin kişi tarafından ziyaret edilmesi öngörülen fuarımız, katılımcı ve ziyaretçi sayısı ile sektöre damgasını vuracaktır” dedi.
 
DENİZLİ FUARI ULUSLARARASI OLMA YOLUNDA
Ege Bölgesinin en büyük tarım ve hayvancılık buluşması olarak rüştünü ispat eden Denizli Fuarı uluslararası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ziyaretçi ve katılımcı sayısı ile her yıl yükselen bir grafik çizen Denizli Fuarı için çalışmalarını sürdüren Orion Fuarcılık, kentin tarım alanında söz sahibi oda ve birliklerinin gücünü arkasına alarak Denizli’yi Dünya’ya duyurma hedefinde. Katılımcılarından gelen taleplere istinaden EGS Park Fuar Alanı’na çadır alanlarını eklendi.  Böylelikle çadır ve açık alanlarla birlikte toplam 30.000 m2’ye ulaşan fuarda; traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem, ambalaj firmaları yer alıyor. 
 
“DENİZLİ TARIMININ GELECEĞİ” AİLE ve SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI SEMA RAMAZANOĞLU’NUN KATILIMIYLA TARTIŞILIYOR
11 Mart 2016 Cuma günü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Sema Ramazanoğlu’nun katılımı ile kongre salonunda “Denizli Tarımının Geleceği” adlı panel düzenleniyor. Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün destekleri ile gerçekleşecek olan panelde değerli konuşmacılar Türkiye’nin tarımda yükselen yıldızı Denizli’yi masaya yatıracak. Panelin yöneticiliğini Türkiye Tarım Gıda Yazarları ve Gazetecileri Derneği Başkanı İsmail Uğural üstleniyor.
 
ETKİNLİK REHBERİ 
 
 
• ÇİFTÇİ GÜNLÜĞÜ DENİZLİ TARIM FUARI ÖZEL YAYINI İLE BEREKET TV’DE 
Bereket T.V program yapımcısı Mustafa Kemal Tuğçu tarafından hazırlanan “Çiftçi Günlüğü” Denizli Tarım Fuarı’na özel olarak çekilecek yeni bölümü ile ekranlara gelecek.  Çiftçi ailenin bir gününü kameralar eşliğinde yaşadığı programda ailenin fuar süresince edindiği deneyimlere şahit olacağız. 
 
• BİLEĞİNE GÜVENEN GELSİN
Denizli Tarım Fuarı ile klasikleşen ve her yıl daha fazla ilgi gören “Bilek Güreşi Etkinliği” 5 gün boyunca fuar saatleri içinde gerçekleşecek. Bileğine ve gücüne güvenen ziyaretçiler arasında yapılan yarışma için özel olarak etkinlik alanı oluşturuldu. Oldukça çekişmeli geçen yarışmaların sonunda kazanan taraf çeşitli hediyelerinde sahibi olacak.
 
• KAZANDIRAN YOĞURT YEME YARIŞMASI 
Bu yıl ilk kez düzenlenen “Yoğurt Yeme Yarışması” Denizli Tarım Fuarı’nın en renkli etkinlikleri arasına adını şimdiden yazdırdı. Yarışmaya her yaştan ziyaretçilerimiz davetlidir. Yarışma sonunda galip gelenlere sürpriz hediyeler dağıtılacak. 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ticaret Odası, Ticaret Borsası,  Sanayi Odası, Ziraat Odaları, Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Müdürlüğü, Denizli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Denizli Süt Üreticileri Birliği, Denizli Ziraat Mühendisleri Odası, Denizli Veteriner Hekimler Odası, Denizli İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Denizli Hayvancılık Koop. Üstbirliği , Denizli Kırmızı Et Üreticileri Birliği ve KOSGEB’in desteklediği fuar iş bağlantılarının yoğunluğu ile ticari potansiyelini bir kez daha gözler önüne serecek.
 
ZİYARET SAATLERİ
Girişin ücretsiz olduğu Denizli Tarım Fuarı, 9–12 Mart tarihlerinde 10.00–18.0- 13 Mart Pazar günü 10.00 – 17:00 saatleri arasında tüm sektör mensuplarının ziyaretine açıktır. / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894