• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 19 °C

Türkiye Gündemi - 1 Ağustos

Türkiye Gündemi - 1 Ağustos
Ordu’nun Mesudiye İlçesi’ne bağlı Topçam Jandarma Karakolu mevkiinde operasyon başlatan askerlere ormandan alandan PKK’lı teröristlerin açtığı ateşle 3 asker şehit oldu.

ORDU VE HAKKÂRİ’DE SALDIRI: 4 ŞEHİT

Ordu’nun Mesudiye İlçesi’ne bağlı Topçam Jandarma Karakolu mevkiinde operasyon başlatan askerlere ormandan alandan PKK’lı teröristlerin açtığı ateşle 3 asker şehit oldu. Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde de teröristlerin açtığı ateş sonucu 1 asker şehit oldu.

TSK’DA İKİNCİ İHRAÇ DALGASI

Milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü'ne bağlı 1389 askeri personel TSK'dan ihraç edildi. İhraç edilenler arasında Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın 'ürkütücü' dediği isim Albay Fırat Alakuş da var.

'ERDOĞAN'IN OTELİNE SALDIRAN DOKUZ ASKER YAKALANDI'

Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldırı düzenledikten sonra kaçan askerlerden dokuzu, Ula ilçesinin Şirinköy bölgesinde yakalandı.

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

TSK SİL BAŞTAN

Başbakanlık Resmi Konut'ta medya temsilcileri ile bir araya gelen ve son yapılan Değişiklikleri anlatan Başbakan Yıldırım, “TSK ilgisiz konularla da uğraşıyordu. Bu yapıları ayırdık” dedi.

KILIÇDAROĞLU: GENELKURMAY VE MİT TEK KİŞİYE BAĞLANAMAZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la aralarındaki gerginliği azaltmak için mesafe kaydettiklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, Genelkurmay ve MİT'in Cumhurbaşkanı'na bağlanmasına karşı olduklarını da açıkladı.

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

AVRUPALI TÜRKLER KÖLN'DE DEMOKRASİ MİTİNGİ İÇİN BULUŞTU

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde yaşayan Türkler, "Darbeye Karşı Demokrasi Mitingi" için Almanya'nın Köln kentinde bir araya geldi.

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

TRAFİK SİGORTASINDA PRİMLERİ DÜŞÜRECEK YENİ FORMÜL

Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Zorunlu trafik sigortalarında primlerin daha etkin bir şekilde düşürülmesi için yeni bir mevzuat hazırladık." dedi.

BABACAN: SERMAYE ÇIKIŞI SÖZ KONUSU DEĞİL

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili  Ali Babacan "İlk hafta piyasaların bir miktar tepkisi oldu. Çok şükür Türkiye'den büyük bir sermaye çıkışı söz konusu değil." dedi.

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

TFF'NİN TÜM KURULLARI İSTİFA ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) tüm kurulları, darbe girişimiyle ilgili soruşturması kapsamındaki güvenlik incelemeleri sebebiyle istifa etti. // EGE BASIN GRUBU

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894