• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 23 °C

Türkiye Gündemi 27 Şubat 2017

Türkiye Gündemi 27 Şubat 2017
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Savunma Bakanı Kammenos'un açıklamalarına ilişkin "Biz böyle bir zihniyetle yarış içine girmeyiz.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU: BİZİM SABRIMIZI ZORLAMASINLAR

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Savunma Bakanı Kammenos'un açıklamalarına ilişkin "Biz böyle bir zihniyetle yarış içine girmeyiz. Türk askerinin ne yapabileceğini en iyi onlar bilir. O şımarık çocuğa da iyi anlatsınlar. Bizim sabrımızı zorlamasınlar" dedi.

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

TBMM, TÜRKİYE UZAY AJANSI'NIN KURULMASINI GÖRÜŞECEK

Meclis, bazı uluslararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin tasarılar ile Türkiye Uzay Ajansı kurulmasına ilişkin tasarının yasalaşmasından sonra, referandum nedeniyle, 16 Mart perşembe gününden itibaren çalışmalarına ara verecek.

BAŞBAKAN YILDIRIM: MANŞET ATARAK HÜKÜMETE AYAR VERMEYE ÇALIŞIYORLAR

Geçmişte manşetlerle hükümetlere ayar verildiğini bunun artık geçmişte kaldığını ancak benzer şeylerin şimdi de yapıldığını belirten Başbakan Yıldırım, "Manşet atarak hükümete ayar vermeye çalışıyorlar." dedi.

CHP LİDERİ: HERKES ÜSTLENDİĞİ GÖREVİ YERİNE GETİRSE SORUN ÇÖZÜLECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olağanüstü hal (OHAL) uygulamasına yönelik eleştirilerde bulunarak, "Şu anda zaten fiilen TBMM'nin yetkileri elinden alınmış durumda. Sorun şu; TBMM Başkanı, çıkıp, şu açıklamayı yapmaya cesaret edemiyor. 'Siz, parlamentonun yetkilerini gasp edemezsiniz' diyemiyor. Sorun burada. Herkes üstlendiği görevi yerine getirse sorun çözülecek" dedi.

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

YUNAN BAKAN'DAN YENİ TEHDİT

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Kardak polemiğine dair, "Yunan adasına ayağını basacak olanlar, oradan geri dönerler mi görürüz” ifadesini kullandı.

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

İŞÇİ ALACAKLARI İÇİN ZAMANAŞIMI DAVALARINDA SÜRE KISALIYOR

İŞ dünyası temsilcileri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na işçilerin kendilerine dava açabilmeleri için tanınan zamanaşımı sürelerinin çok uzun olduğu şikâyetinde bulundu. Müezzinoğlu, Adalet Bakanlığı ile çalıştıklarını sürenin 5-10 yıl olan sürenin 2-5 yıla çekilebileceğini söyledi.

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

GAZİANTEPSPOR 1-1 FENERBAHÇE

Spor Toto Süper Lig’in 22. Haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı.

PINAR KARŞIYAKA 73-85 FENERBAHÇE

Spor Toto Basketbol Lig'in 19. haftasında Pınar Karşıyaka'ya konuk olan lider Fenerbahçe, son saniyede uzatmaya götürdüğü maçı 85-73 kazandı. Oynanan diğer karşılaşmada Galatasaray Odeabank, sahasında Gaziantep Basketbol’a 66-79 yenildi. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894