• BIST 10247.75
  • Altın 2393.909
  • Dolar 32.2484
  • Euro 34.6675
  • İzmir 21 °C

Türkiye Gündemi - 8 Temmuz

Türkiye Gündemi - 8 Temmuz
Giresun'da S-70 tipi Sikorsky askeri helikopter düştü. Kazada şehit olanların sayısı 7'ye yükseldi, 8 kişi de yaralandı. Tuğgeneral Mustafa Doğru yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

GİRESUN'DA ASKERİ HELİKOPTER DÜŞTÜ: 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Giresun'da S-70 tipi Sikorsky askeri helikopter düştü. Kazada şehit olanların sayısı 7'ye yükseldi, 8 kişi de yaralandı. Tuğgeneral Mustafa Doğru yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TERÖRLE MÜCADELE TEMPO ARTARAK DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terörle mücadelemizi askerimizle, polisimizle, köy korucularımızla birlikte kararlı bir şekilde sürdürüyoruz. Ramazanda sürdüğü gibi ramazan sonrası bu çok daha tempoyu artırarak devam edecek." dedi.

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

MECLİS İÇTÜZÜĞÜ YENİDEN GÜNDEME GELİYOR

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "İçtüzük'ten kaynaklı boşluklardan o kadar çok zaman kaybediyoruz ki millet bize artık 'Niye geceleri çalışıyorsunuz?' demeye başladı." dedi.

BAHÇELİ KURULTAY İÇİN TARİH VERDİ

Muhaliflerin 11 Temmuz’dan sonra delege imzalarını tekrar Genel Merkez’e sunacağı yönündeki söylentiler hakkında görüşleri sorulan MHP Lideri Devlet Bahçeli, ''Bununla ilgili de en makul tarih 18 Mart 2018’dir. Böyle bir kurultayın da ön hazırlıkları için başlama tarihi 9 Ekim’dir'' dedi.

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

MEDVEDEV'DEN YAPTIRIMLARLA İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Türkiye'ye uygulanan gıda ambargosunun kaldırılması yönünde bir karar alınmadığını hatırlattı. 

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

BDDK KATILIM BANKACILIĞINA YENİ STANDARTLAR İÇİN ÇALIŞIYOR

BDDK Başkanı Akben, "IFSB standartları ile ilgili oluşturulacak bir çalışma komitesi tarafından IFSB standartlarının incelenmesi ve katılım bankacılığımıza olan muhtemel etkileri üzerine bir 'Sayısal Etki Çalışması' (QIS) yapılması planlanmaktadır" dedi.

SAATTE 143 KONUT SATILDI

Türkiye'de yılın ilk 5 ayında günde ortalama 3 bin 415, saatte ise 143 konut el değiştirdi. Konut satışlarının yüzde 35'i İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleşti.

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

TÜRKİYE OLİMPİYAT ELEMELERİNE MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

Filipinler'deki 2016 Rio Olimpiyat Basketbol Elemeleri A Grubu ilk maçında Türkiye, Kanada'ya 77-69 mağlup oldu.

LUİS NANİ'NİN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Fenerbahçe Kulübü, Portekizli oyuncusu Luis Nani'nin İspanya 1. Futbol Ligi takımlarından Valencia'ya transfer olduğunu açıkladı. / EGE BASIN GRUBU

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894