• BIST 12433.5
  • Altın 6792.88
  • Dolar 43.5115
  • Euro 51.3903
  • İzmir 13 °C

Yılmaz Büyükerşen İsmi Tekirdağ'da Caddeye Verildi

Yılmaz Büyükerşen İsmi Tekirdağ'da Caddeye Verildi
ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ BÜYÜKERŞEN: BU GURUR TÜM ESKİŞEHİR’İN.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin davetlisi olarak Tekirdağ’a giden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, isminin Tekirdağ’da bir caddede yaşayacak olmasına “İsmimin caddeye veriliyor olmasından gurur duydum. Bu gurur sadece benim değil, tüm Eskişehir’in” dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın özel daveti üzerine Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi ve Değirmenaltı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi açılış törenlerine katılmak üzere Tekirdağ’a giden Başkan Büyükerşen Tekirdağ’da büyük bir ilgi ile karşılandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i ziyaret eden Yılmaz Büyükerşen, Tekirdağ’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Değirmenaltı Mahallesi’nde bulunan ve öğrencilerin yoğunluklu yaşadığı bölgedeki caddeye ismi verilen Yılmaz Büyükerşen açılış töreninde “Üniversite rektörlüğümden bu zamana kadar hep insan odaklı çalıştık. Hayata geçirdiğimiz her projede Eskişehir’e bir şeyler katmaya gayret ettik. Bu gayretlerimizin Türkiye’nin birçok bölgesinde beğeniliyor olmasının yanı sıra Tekirdağ’da ismimin bir caddeye veriliyor olması benim için bir gurur kaynağıdır. Ancak bu gurur sadece benim değil, tüm hemşerilerimin, tüm Eskişehir’indir. Bu benim için bir ilk. Adımın Tekirdağ’da bu caddede yaşayacak olmasından dolayı çok mutluyum. Bu vesile ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat başta olmak üzere tüm meclis üyeleri ve Tekirdağlılara en derin şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Tekirdağlıların yoğun ilgi gösterdiği açılışa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Türkiye’de belediyecilik tarihinde ciddi bir dönüşüm gerçekleştiren Yılmaz Büyükerşen’i ağırlamaktan gurur duyduklarını ifade ederek bugünün Tekirdağ için önemli bir gün olduğunu ifade etti. Eşkinat “Yılmaz Büyükerşen Türkiye’de belediyecilik tarihinde gerçekten önemli bir dönüşüm gerçekleştirmiştir ve bu dönüşümün mimarıdır. Aynı zamanda da bir üniversite kentinin mimarıdır. Bizim Yılmaz Büyükerşen’e baktığımızda gördüğümüz iki tane ışık hedef vardır. Bunlardan biri Tekirdağ’ı tıpkı Eskişehirlilerin yaptığı gibi üniversite ile bir bütün haline getirmek, bir diğeri ise belediyecilik çalışmalarında Eskişehir’i model almaktır.” dedi.

tekirdag.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Süper pasaportta son 15 gün14 Haziran 2024 Cuma 15:56
  • İzmir’in Mavi Bayraklı plaj sayısı 64 oldu06 Haziran 2024 Perşembe 14:45
  • Dünya Turizminin Kalbi İzmir'de Atacak05 Nisan 2024 Cuma 10:15
  • Hamza Dağ'dan Şakran'a Kanalizasyon Sözü19 Şubat 2024 Pazartesi 17:03
  • İzmir Adayı Hamza Dağ'dan Önemli Ziyaretler22 Ocak 2024 Pazartesi 16:37
  • Bergama'da Zeytin Ve Zeytinyağı Sezon Açılışı Yapıldı18 Kasım 2023 Cumartesi 12:19
  • MICHELIN'den harika başlangıç11 Kasım 2023 Cumartesi 14:07
  • Sutopunda tarihi başarı23 Ekim 2023 Pazartesi 10:50
  • Kiralık araçla kaza yapıldığında ne olur?26 Eylül 2023 Salı 14:17
  • Otomobilin Yürütme Maliyeti Yükseldi25 Temmuz 2023 Salı 09:45
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894