• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

-20°C’de Donmaz Europodizel

-20°C’de Donmaz Europodizel
‘Türkiye’nin hizmetinizdeki enerji gücü’ misyonuyla koşulsuz müşteri memnuniyetini kendine ilke edinen Petrol Ofisi, -20 dereceye kadar donmayan dizel yakıtı EuropoDizel’i geliştirdi.

‘Türkiye’nin hizmetinizdeki enerji gücü’ misyonuyla koşulsuz müşteri memnuniyetini kendine ilke edinen Petrol Ofisi, -20 dereceye kadar donmayan dizel yakıtı EuropoDizel’i geliştirdi. Yeni nesil dizel araçların ihtiyaçlarına paralel olarak geliştirilen EuropoDizel, düşük kükürt oranıyla zararlı emisyonları azaltarak insan sağlığını ve çevreyi koruma altına alıyor.

EUROPODİZEL’İN ÖZELLİKLERİ  OPTİMUM SETAN SAYISI

Setan sayısı motorda yanma başlangıcında önemli etkisi olan bir özelliktir.Yüsek setan sayısı aracın performansını olumlu etkileyerek performans kayıplarının geri kazanımını sağlar. EuropoDizel, soğuk havalarda ilk çalıştırmalarda oluşan gecikmeyi azaltmaktadır. Ayrıca yüksek setan sayısı motorun sessiz çalışmasını sağlar.

YÜKSEK DETERJAN KATKILI DİZELİ

EuropoDizel, eşsiz deterjan özellikleri sayesinde besleme sistemi ve enjeksiyonları korur. Yakıt sarfiyatındaki artışı, motor gücündeki azalmayı ve zararlı emisyonlara sebep olan kirliliği önler. Mükemmel deterjan özellikleri olan EuropoDizel yakıt sisteminde karbon içerikli, aşındırıcı partiküllerin oluşumunu sınırlandırır, yakıtın mükemmel bir şekilde püskürtülmesini, enjeksiyon ve yanma işlemlerini optimum gerçekleştirir.

DÜŞÜK KÜKÜRTLÜ (50 PPM)

Yeni nesil dizel araçlarda yanma sonrası iyileştirme sistemleri mevcuttur. Yanma odasında yakıtı geri döndürerek yakıt rejenerasyonu sağlayan yeni nesil dizel motorda bu işlem ekstra yakıt sarfiyatı getirmektedir. Düşük kükürtlü motorin partikül filtrelerinin performansını olumlu yönde etkilemekte, yeni nesil dizel motorlarda sarfiyatı azaltmakta ve konvansiyonel motorlarda daha temiz yanma sağlamaktadır. Konvansiyonel dizel motorlarda düşük kükürtlü motorin kullanımının çevreye zararlı emisyonların azalmasını sağladığı testlerle ispatlanmıştır. EuropoDizel’de, Euro IV motor dizel araçlar için tavsiye edilen 50 ppm kükürt dizel özelliklerini sağlamaktadır. Yakıtta çok düşük konsantrasyonda bulunan maddeleri ifade etme amacı ile kullanılan ppm (parts per million – milyonda bir) terimi, bir kilogram yakıtta mg cinsinden kükürt miktarını gösterir. - Emisyon değerlerinde sağlanan iyileşme neticesinde, asit yağmurlarının oluşumu, bitki örtüsüne ve insan sağlığına verilen zarar minimum seviyeye düşürülmüş olacaktır.

ÖZEL ANTİKOROZYON FORMÜLÜ İLE DAHA EKONOMİK BAKIM

EuropoDizel yakıt besleme sistemi ve yakıtla teması bulunan korozyon riski altında diğer metal parçaların oksitlenmesini önler. Yeni EuropoDizel’ın devamlı kullanımı, enjeksiyon sürecini optimize eder, dolayısıyla motorun bakım periyodunun uzamasına, bakım masraflarının azalmasına neden olur.

KÖPÜRMEYİ ENGELLEYİCİ MOLEKÜLLER SAYESİNDE TAŞMA OLMADAN DAHA ÇABUK DEPO DOLDURMA

Motorin dolumu esnasında oluşan kabarcıklar, araç yakıt tanklarında köpürme izlenimi vermektedir. Köpüren yakıt pompa tabancası nozuluna erişince nozul akışı durdurur, dolum süresi uzar. Köpük oluşumunun elimine edilmesi ile sürekli, hızlı ve tam depo dolumu başarılır. EuropoDizel, depo dolumu esnasında köpürme sonucu istenmeyen taşmaların meydana gelmesini önler, araç yakıt tankının en üst seviyeye kadar dolmasına olanak tanır. EuropoDizel araç üreticileri tarafından önerilen köpüğe karşı direnç ihtiyacını her şartta karşılamaktadır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894