• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Ak Gençlik Aliağa'da Toplandı

Ak Gençlik Aliağa'da Toplandı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, teşkilat çalışmalarını İzmir’in kuzeyi, güneyi, doğusu ve batısı olmak üzere 4 ayrı bölgede yürütüyor. Önceki gün gerçekleşen Kuzey Bölge Toplantısı Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nabi Özlü’n

AK Partili gençlerden bölge toplantıları

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, teşkilat çalışmalarını İzmir’in kuzeyi, güneyi, doğusu ve batısı olmak üzere 4 ayrı bölgede yürütüyor. Önceki gün gerçekleşen Kuzey Bölge Toplantısı Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nabi Özlü’nün, Doğu Bölge Toplantısı ise Kiraz İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Çavuş’un ev sahipliğinde yapıldı. Aliağa’da yapılan toplantıya kuzey bölgesinde yer alan, Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Foça, Bergama, Dikili ve Kınık ilçeleri katıldı. Kiraz’da yapılan toplantıya ise doğu bölgesinde yer alan, Bayındır, Ödemiş, Tire, Kiraz ve Beydağ ilçeleri katıldı. İl yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantılarda yapılan çalışmalar değerlendirildi ve yerel seçimlere dönük yol haritası konuşuldu.

AK Parti gençliği büyüyor

Toplantıları değerlendiren AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, “Zaman çok hızlı akıyor ve her geçen gün gençlik teşkilatımız kartopu gibi büyüyor. Partimize olan teveccüh İzmir’de giderek artıyor. Ama asla bir rehavete kapılmayız. Aksine bu iyi gidiş bizleri daha da motive ediyor. Tüm engellemelere rağmen İzmir’e yapılan hizmetlerin vatandaş nezdinde karşılık bulması ve takdir toplaması bizi daha da şevklendiriyor. Her alandaki olumlu hizmetler o kadar hızlı yapılıyor ki biz bile teşkilatlar olarak bunları anlatmakta bazen yetersiz kalabiliyoruz. Mesela İzmir’in önünü açacak 35 projeyi muhalefete say deseniz sayamaz belki ama bunların 15 tanesi başladı, bir kısmı bitme aşamasında. Biz bölge toplantılarında hem birbirine yakın komşu ilçeler arasında kaynaşmayı geliştirirken, hem de yapacağımız çalışmaları birlikte değerlendiriyoruz. İlçelerimize yeni üye hedefleri veriyoruz. Bunun yanında sandıklar çok önemli; seçimde kurulacak tüm sandıklarda gençlik kollarımızdan arkadaşlar olacak ve oluşacak sandık yönetimleri belli aralıklarla bir araya gelecekler. Eksik olan mahalle ve köylerimizi de değerlendirdik. Onları da inşallah en kısa surede tamamlayacağız ve seçimlere inşallah gençliğin dinamizmi yansıyacak.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894