Saadet Partisi Aliağa 9. Olağan İlçe Kongresi, Aliağa Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Mahmut Koç, tek aday olarak katıldığı seçimde, tekrar ilçe başkanlığı görevine seçildi.
Kongreye, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mesut Dağ, il teşkilat başkanları, ilçe başkanları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Kongre sonrasında değerlendirmede bulunan Mahmut Koç, tüm katılımcılara teşekkür etti ve “Saadet Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı olarak, büyük bir heyecan ve coşku içinde gerçekleştirdiğimiz 9. Olağan Kongremizin ardından bu sürece katkı sunan yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Önceliğimiz Ahlak ve Maneviyat
Mahmut Koç, kongrede yaptığı konuşmada merhum Necmettin Erbakan’ın “Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik” sözünü hatırlattı. Koç, bu felsefeyle hareket ettiklerini vurgulayarak, “Önceliğimiz ahlak ve maneviyat, ardından üretim ve kalkınma. Bugün attığımız her adım, bu iki temel ilkeye dayanmaktadır. Bu inançla yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Var Gücümüzle Çalışacağız
Kongre sonrası bir konuşma yapan Koç, Saadet Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı'nın geleceğe dair umutlu olduğunu dile getirdi. “Bugün dünden daha umutlu, yarına daha güçlü bir inançla yol alıyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki, bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar. Bizler bu baharın birer çiçeği olmak, ahlaklı siyasetin temsilcisi olmak ve davamıza sadakatle hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.


















































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.