• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 20 °C

MHP İzmir'den Yerel Seçimler Öncesi Çarpıcı Açıklamalar

MHP İzmir'den Yerel Seçimler Öncesi Çarpıcı Açıklamalar
Partisinin 55. yılını kutlayan MHP'nin, 55'er isimlik belediye başkan aday listelerini Ocak ayında paylaştığını belirten Şahin, "Partimiz bu seçimlerde büyük başarılar kazanacak yürekten inanıyoruz," dedi.

Partisinin 55. yılını kutlayan MHP'nin, 55'er isimlik belediye başkan aday listelerini Ocak ayında paylaştığını belirten Şahin, "Partimiz bu seçimlerde büyük başarılar kazanacak yürekten inanıyoruz," dedi. Toplantıya Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Foça MHP Belediye Başkan adayı Taner Acar, Dikili MHP belediye başkan adayı Sema Akıncı, Çeşme MHP Belediye Başkan adayı Esat Tanık ve partililer katıldı

Cumhur İttifakı'nın İzmir'deki Duruşu

Cumhur İttifakı'nın seçimlerde milletimiz tarafından zafere ulaştırılacağına son derece emin olduklarını vurgulayan Şahin, "MHP İzmir İl Başkanlığı olarak, ittifakın çalışma akdi ve ilkelerine uygun olarak partimiz adına girdiğimiz beş ilçemizin dördünde adaylarımız belirlenmiş ve hemşehrilerimizle paylaşılmıştır," açıklamasını yaptı.

MHP'nin Güçlü Aday Kadrosu

Adaylar hakkında konuşan Şahin, "Aday arkadaşlarımızın hepsi, omuzlarında Türk Milliyetçiliği sorumluluğunu taşıyan, yaşadıkları şehrin sevdasıyla mücadele eden dava, ahlak ve iman timsalleridir," şeklinde konuştu.

İzmir'de Beklenen Değişim

İzmir'in mevcut durumuna dair eleştirilerini dile getiren Şahin, "İzmir uzun yıllardır makûs talihiyle mücadele etmektedir. İzmir’in vatansever, Atatürkçü ve milli kimliğini suiistimal eden CHP zihniyeti, İzmir’e çelme takmıştır," ifadelerini kullandı.

Hamza Dağ'ın Adaylığına Tam Destek

Cumhur İttifakı adayı Hamza Dağ'ın Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı hakkında konuşan Şahin, "Varlığı, mücadele azmi ve İzmir için yaptıklarıyla kendisini kanıtlamış Sayın Hamza Dağ Beyefendi'nin aday gösterilmesi bizleri 2024 yerel seçim zaferi için gayretlendiren en önemli müjde olmuştur," dedi.

İzmir'e MHP'nin Vaadi

Şahin, İzmir'deki değişim vaadini, "Cumhur İttifakı yerel yönetim anlayışı İzmir’de hâkim olacak ve başta Büyükşehir Belediyemiz ve otuz ilçemiz için yepyeni bir dönem başlayacaktır!" sözleriyle ifade etti.

mhp-02-001.jpgmhp-03-002.jpgmhp-01-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894