• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C

Ak Parti'nin Gülen Yüzü Olacağım

Ak Parti'nin Gülen Yüzü Olacağım
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 33 yıl Tapu Kadasrto Genel Müdürlüğünde çalışıp emekli olan Gürcan Alkan Aliağa Ak Parti’den belediye başkanlığı için aday adaylığını resmen açıkladı. İlçe binasında düzenlenen Başkan Kazım Ulaş ve partililerin katıldığı toplantıd

GÜRCAN ALKAN ,"AK PARTİ’NİN GÜLEN YÜZÜ OLMAK İSTİYORUM"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 33 yıl Tapu Kadasrto Genel Müdürlüğünde çalışıp emekli olan Gürcan Alkan Aliağa Ak Parti’den belediye başkanlığı için aday adaylığını resmen açıkladı.

İlçe binasında düzenlenen Başkan Kazım Ulaş ve partililerin katıldığı toplantıda aday adaylığını açıklayan Alkan Ak Parti’nin gülen yüzü olacağını söyledi.

GÜLEN YÜZLÜ İNSANLARA İHTİYAÇ VAR

Alkan adaylık başvurusu öncesinde yaptığı konuşmada partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu, hizmet edenin kazanmasını istediğini belirterek “Benim gönlüm Ak Parti’den yana, bence Ak Parti’nin gülen yüzlü insanlara ihtiyacı var, ben Ak Parti’nin gülen yüzü olmak istiyorum. Benim seçim sloganım da güler yüzlü başkan, belediye ve hizmet” dedi. 

SOSYAL DEMOKRAT KÖKENLİYİM

Aday adaylığı sürecinde bazı tepkilerinde kendisine gösterildiğini ifade eden Gürcan Alkan yaşam tarzının değişeceğini söyleyenlere tepki göstererek “Bu partiler hepimizin partisi, aday olma kriterlerine uygun olan herkesin aday olmaya hakkı var. Ben taşın altına elimi sokmak istiyorum. Ak Parti’yi seçmemin sebebi de bu” dedi.

KİMSEYLE DALAŞMAYACAĞIM

2004 yılında kaybedilen belediyenin tekrar kazanılması için gayret göstereceğini belirten Alkan şöyle konuştu: aday adaylığı dönemimde kimseyle sürtüşmeyeceğim, başkanıma söz veriyorum, kimseyle dalaşmayacağım kim seçilirse seçilsin Ak Parti’nin başarısı için mücadele edeceğim” diyerek sözlerine son verdi.

AYRIM YOK

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş kendisinde aday adayı olduğunu ancak ilçe başkanlık görevinin de sürdüğünü ifade ederek “ Seve seve başvuruda bulunan arkadaşların evraklarını alırız, açıklamalarında da haber verilirse yanlarında da oluruz bu konuda bir sıkıntı yok, ayrım yok. Ayrıca aday adayı olan arkadaşlara da başarılar diliyorum” dedi. Ulaş ayrıca şimdiye kadar resmen aday sayısının iki olduğunu belirtti. Konuşmaların ardından Gürcan Bilgiç adaylık başvuru dosyasını teslim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894